Co poniektórzy piszą jak tu będzie pięknie. Otóż w perspektywie kilku-kilkunastu miesięcy najbardziej prawdopodobny jest któryś z 3 wariantów: 1. Onico SA bankrutuje - akcje nic nie warte 2. Eneris przejmuje Onico SA, z czasem przenosi działalność do Eneris Paliwa i wygasza markę Onico - akcje nic nie warte 3. Dotychczasowy właściciel i zarząd przenoszą resztę działalności do Onico Gas i tam próbują odbudować handel, Onico SA wygasza działalność - akcje nic nie warte. Ewentualnie mix wariantów 2 i 3.
NIE martwcie się tak .Sam ja zakupiłem 30 koła. Jak bankrut mówicie to jeszcze dokupie.Tyle jest perełek na GPW .Idźcie tam i kupujcie jak wam źle. Ja i inni mają czas .Okaże się Kto miał rację a wtedy to my będziemy jechać w pociągu a wy będziecie patrzeć z peronu jak pociąg przejechał i nie zatrzymał się na waszym peronie.Każdy ma swój rozum i wie co robi.Po walnym będzie już po krzyku ale kurs będzie powyżej 20 zł.Pozdrawiam,a dla nieudolnych mówię żegnam!!!!
Masz 30k akcji? To masz naprawdę duży pakiet - to 1/10 całego free floatu. Praktycznie niesprzedawalna ilość, musisz liczyć na to, że wszystko będzie OK, a zagrożeń jest wiele... (wymienił je Void)