• moim zdaniem... Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    ... jest wielce prawdopodobne że sprzedaż jest dla konkretnych osób, niby przez rynek a jednak papier trafia w konkretne ręce. spokojnie trzeba z zbierać bo będzie gruuuubo
  • Re: moim zdaniem... Autor: ~Paweł [37.47.26.*]
    No jest do dziwne bardzo bo papier wyrzucany szybko ktoś łapie może masz rację zobaczmy
  • Re: moim zdaniem... Autor: ~Inwestor [37.47.177.*]
    Może i tak być, bo cześć poszło po 20gr poza rynkiem jak ktoś czyta na bieżąco komunikaty. Sami pisali o pożyczkę że chcą pół mln zł zebrać do końca roku na bieżące koszty operacyjne i rozwój technologii, wystarczy policzyć ile akcji sprzedali pomnożyć przez cenę akcji i już wiecie ile zebrali a ile jeszcze ze potrzebują, może być też tak że do końca nie będa więcej sypać bądź niewiele, bo powinni przedpłatę dostać za swoje 1urzadzenie(w każdej chwili to może nastąpić obstawiam do końca tygodnia, bo już minie 3 tydzień a pisali do 3ech tygodni a ten minie w piątek w piątek od czas podpisania umowy.. )
    Jak ktoś się zagłębial w raporty kwartalne i roczne to też piszą jasno że pracują nad najniższym kosztami by mieć, dlatego nie zaciągania pożyczek a prezes dokłada do interesu pozbywać się cześć swoich akcji) wkoncu przestanie jak napływać będą umowy a mu pozostanie i tak wiele mln akcji, więc seoj zarobi kiedyś jak sprzeda po x zł czy xx zł za kilka lat bo może być tu kiedyś wysoko zobaczymy jak się rozwinie firma przez ten czas i czy sięgną swój cel za kilka lat chcą już kilkanaście mln zł rocznie zarabiać. Projekty na ten czas maja na ok 290mln zł rozlozone na kilka lat.
  • Re: moim zdaniem...ta WYDMUSZKA to TRUP Autor: ~xxx [188.146.102.*]
    kiedy UPADŁOŚC ? ps.jak tam kontrakt ? znalazły się uszczelki ?
  • Re: moim zdaniem...ta WYDMUSZKA to TRUP Autor: ~Poo [90.252.110.*]
    Tak ale srubka stara I trzeba wyprodukowac nowa
  • Re: moim zdaniem...ta WYDMUSZKA to TRUP Autor: rozwaga [178.219.119.*]
    Kółkowicze plują na spółkę, bo nie chce spadać na 20 gr. Taka polska zawiść.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [108.171.129.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: moim zdaniem... Autor: ~wyjebane_jajca [108.171.129.*]
    Krew na papierze toaletowym! Pomocy! Czy to rak?
    Dzisiaj rano na papierze przy podcieraniu dupy zauważyłem krew. Teraz jak srałem drugi raz przyjrzałem sie stolcowi. W kale brak krwi ale ciuchnie. Smak lekko gorzkawy. Ale na papierze znowu krew. Co może mi dolegać?
  • Re: moim zdaniem... Autor: ~Lolo [31.0.42.*]
    Trafia za 4000 dziennie brawo ty
    Jeszcze jedno napiszcie mi adres hali gdzie jest składany czy stoi gotowe jakieś urzadzenie pojadę zobaczę napisze co widziałem zna ktoś to miejsce
    Może prezes napisze adres ? Wsiadam w auto i jadę
  • Re: moim zdaniem... Autor: ~klata [5.172.255.*]
    a moim zdaniem nie warto płacic więcej za akcje niż 10 groszy skoro mają wejść po takiej cenie na rynek. Ja poczekam kiedy będą walić w rynek te akcje i myślę ze to już niedługo, wtedy może kupię. Skoro prezes tak pogrywa to niech sobie teraz sam kupuje.
[x]
COREY 16,90% 0,34 2026-07-01 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.