• pompowanie balona Autor: ~Zorro [83.29.225.*]
    ale spekuła podbija bębenek, jeszcze troche i zostawi tych co weszli na haku !!
  • Re: pompowanie balona Autor: ~CiaoBella [176.120.123.*]
    Dlatego się ciesze ze dawno z tego wyszedłem poniżej 50 gr. Teraz mamy 38gr przed scaleniem. Wolę KGHM. Chociaż się wk... jeśli to będzie dalej rosło bo miałem tych akcji od groma kupowanych po ok 60gr lata temu...
  • Re: pompowanie balona Autor: ~xxxxyyy [176.221.123.*]
    "ale spekuła podbija bębenek, jeszcze troche i zostawi tych co weszli na haku !!"
    Aż się zdziwisz.
  • Re: pompowanie balona Autor: ~Lukasz [89.73.84.*]
    Tutaj nikt w nic nie wszedł na razie to leci z wora do wora bo ci co mają akcje od ponad 10 lat wiedzą że po tych wszystkich resplitach dodruku gdzie zarząd też brał w okolicy 2 zł obecną cena nawet teraz to kpina ...
  • Re: pompowanie balona Autor: ~Zorro [176.111.124.*]
    z wora do wora, bo kto inny to kupuje w takim tempie rosnące !!! To jakis cyrk !!
  • Re: pompowanie balona Autor: ~Lekarz [37.47.32.*]
    Włączamy niskie ceny!!. Promocja. Bankruta kupujemy. To jaja normalne
  • Re: pompowanie balona Autor: ~xxxxyyy [193.30.160.*]
    "Włączamy niskie ceny!!. Promocja. Bankruta kupujemy. To jaja normalne"
    Policz sobie ile jest warta nieruchomość i działający szpital z z częścią rynku. Myślę, że przynajmniej 100 mln.
  • Re: pompowanie balona Autor: ~Lukasz [5.173.1.*]
    Jakiego balona tu pompowanie się zacznie dopiero jak przekroczy 10zl i to już w przyszłym roku na razie idziemy w kierunku godziwej ceny.
    Dnia 2019-10-08 o godz. 12:45 ~Lukasz napisał(a):
    > Jakiego balona tu pompowanie się zacznie dopiero jak przekroczy 10zl i to już w przyszłym roku na razie idziemy w kierunku godziwej ceny.

zarobiłem perę set % i spier..... bo tutaj tylko szambo poleci, ale ciekawe kto w to wejdzie bo na razie, to kupuja sami od siebie i to jeszcze bardzo cieniutkie ilości. Ale juz niedługo trup się bedzie gęsto ścielił.
  • Re: pompowanie balona Autor: ~comann [89.65.120.*]
    Chorą głowę, myślę uda się wyleczyć? Mamy, tutaj szpital Swissmed'u...
  • Re: pompowanie balona Autor: ~Zorro [83.29.194.*]
    Dnia 2019-10-08 o godz. 15:03 ~comann napisał(a):
    > Chorą głowę, myślę uda się wyleczyć? Mamy, tutaj szpital Swissmed'u...

A co może chcesz mnie przekonać, ze to kupuje ulica, hahaha, ahhahahha, ahhahaha, hahahahha, hahahahha, a to jest balon dmuchany helem , stad bedzie kupa śmiechu jak pierdyknie, oczywiscie smiechu nie dla tych co teraz chcieliby ew. kupić.
  • Re: pompowanie balona Autor: ~Lukasz [5.173.24.*]
    Jak zwykle przy takich wzrostach pojawiają się ci którzy już tu kilkaset procent zarobili i spier... Ą jak kilka set procent tracą to siedzą cicho dziecinada zobaczymy w przyszłym.rokupozdrawiam tych co mają akcje po kilka i naście lat trzymać bo będzie mocno bujać i to już w okolicy 5-6zl ale długa perspektywa jest dobra...
    i co jakoś nie kupujesz, bierz bo jest po taniości , hahaha, hahahahhaha, hahahah Balon nadymany teraz zjazd do 2 zł !!!, a może i .....
[x]
SWISSMED 0,00% 10,90 2022-06-13 15:20:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.