• Gdyby temu bucowi z trigona Autor: ~Japan [37.47.58.*]
    komp dzisiaj padł na fixie to już bym opylił pakiet po 204,a tak muszę czekać z pół roku
  • Re: Gdyby temu bucowi z trigona Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    hahah .. to trwało 3 - 4 sekundy niewielu nawet to mogło zobaczyć ..:) :)
  • Re: Gdyby temu bucowi z trigona Autor: ~Mojżesz [89.231.91.*]
    Co takiego? Bo faktycznie nie widziałem
    TKO było na paręset złoty przez chwile .. :) :) jak by net im wysiadł to poszłoby wszystko co jest w arkuszu za cenę ponad 200 zł :) za akcje :):):)
    No to faktycznie banda amatorów steruje tym kursem. Pewnie Trigon zatrudnił stażyste żeby się uczył. Przewala te akcje między dwoma kontami aż mu to ktoś w końcu sprzatnie. Ja trochę znowu skubnalem dziś. Taki amator mi na rękę:)
    nie do końca ..raczej odwrotnie ..to zawodowe posuniecie .. sprawdzenie ilości wystawionej na sprzedaż na poszczególnych poziomach cenowych wychodzą wtedy wszystkie ukryte zlecenia ..to tylko świadczy o tym że kurs jest ewidentnie sterowany i możemy se wróżyć z fusów od kawy jaka cena będzie i kiedy ..na jedno wyjdzie .. tak jak pisałem AUTOR ma swój plan i go realizuje .. jaki ? tylko on wie
  • Re: Gdyby temu bucowi z trigona Autor: ~borewicz [89.75.157.*]
    i tak nic nie przebije tych kilku tysięcy % w ostatnim kwartale
    historyczne 10 000 zł za akcje na TKO ..:) :) i w sumie od tego nieszczęsnego TKO zaczęły się te spadki na nowe minima
    Duchu ja rozumiem takie zagrywki, które opisujesz, ale nie na tych poziomach. Tu już chyba żaden drobny nie sprzedaje bo jest mocno w plecy, a tym bardziej z ukrytego. Tu w tej chwili nikt nie zarabia, bo po tyle nikt nigdy akcji nie kupił, a na krótko tu się nie gra. Grubas ma na pewno jakiś plan ale robi to bardzo amatorsko. Tu mu nikt nie sprzeda już po takiej cenie, bo wszyscy wiszą. A mogą mu dużo wyskubac, tak jak ja dziś. Jak ulica się dowie jakie tu są perspektywy i jaka wycena to go oskubia do końca i stażyste beda musieli zwolnić:). Czy nie prościej tu by było wyciągnąć kurs na 35, wtedy wszyscy co wiszą by mu oddali i napompowac do 100 i tam się oproznic? Na tym poziomie to on może zjechać nawet na 10 i tak mu nikt nie odda, a wręcz przyciągnie nowych chętnych i sam straci. Amatorszczyzna. TIG wiedział jak to zrobić na Dust, a ten tu się mota i nawet takich dobrych informacji nie potrafi wykorzystać.
    hipotez może byc masa i nie widzę sensu aby snuć setki domysłów .. ale nie sądzę aby robił to amator ... chociaż dla nas ruchy kursu wydają sie chaotyczne i nie zrozumiałe kompletnie obstawiam, że są wynikiem realizacji zamierzonego planu ..jakiego ?? nie mam
    pojęcia, .. pewnie dowiemy sie tego jak zawsze po fakcie ..
    scenariusz jaki opisałeś jest zgodny z logiką tylko, że my i AUTOR stoimy po przeciwnych stronach ..gruby aby zarobić na akcjach musi wyd... ulicę czyli tysiąc leszczy musi stracić aby on uznał zysk za zadowalający ... tam gdzie my "robimy w pampersa" ze strachu i sprzedajemy wszystko co mamy on kupuje skrzętnie to zbierając .. tam gdzie my skaczemy z radości i kupujemy po kokardki bo będzie rosło dalej do nieba .. on sprzedaje wciskając nam wszystko ... na tym polega niestety gra na giełdzie
    Ok Duchu. Masz rację, nie ma co za zaprzatac sobie głowy co stażysta z Trigona ma na myśli:). Jak to mawiał nasz przyjaciel Warren - nie myśl dlaczego akcje spadają jeśli wiesz że spółka jest dobra, czy jakoś tak:). W końcu kiedyś kurs będzie odzwierciedlać jej wartość. A nasz prezio obiecał że już będzie transparentny:). A my korzystajmy póki stażysta się uczy
[x]
TBULL 0,00% 4,10 2025-10-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.