Widzę coraz wiecej poważnych inwestorów newconnectowch tu się zbiera ;), też zakupiłem niedawno pakiecik i mam wrażenie, że dobry okres przed nami na GTSie.
Dobra spólka i mocno niedoszacowana a interes który robią bardzo rozwojowy. Przekonałem się i szkoda, że nie kupiłem ich na poziomie 2,6 bo już wtedy lekko się przyglądałem. Pomimo to uważam, że i tak nieźle można tutaj zarobić. Zasięg to co najmniej 8pln jak nie więcej.
Dnia 2019-10-11 o godz. 09:58 ~Inwesstor napisał(a): > No to ktoś okazyjnie kupił... ----------------------------- Między innymi ja wziąłem dodatkowe 750 sztuk po 3,2
To był niespodziewany zrzut i tylko przypadkiem zauważyłem, że stalo trochę na S, cały czas czuję, że mam za malo waloru. Jeżeli utrzymają wyniki w drugim półroczu takie jak w pierwszym i przeznaczą połowę zysku na dywidendę, czyli z 50 gr to moze być tu bardzo ciekawie, liczę, że na luzie wtedy osiągniemy 5 zł za akcję.
a było tak cicho kiedyś! :-) Pisałem, że jak przekroczy historyczne MAXY to wtedy zaczną się dopiero prawdziwe wzrosty! W tym momencie to my w zasdzie odrobiliśmy na kursie i idziemy teraz po zielonej trawce prowadzącej do GPW!
Tak sobie czytam od poczatku ten post i się dziwię jakie 2, 5, 8zł ? Patrzę na daty a tu raptem 2 miesiące do tyłu. Korci mnie żeby zostawić w spokoju ta spółkę na kilka miesięcy i wrócić później ;-)
Ja oczekuję tutaj takiej samej jazdy jak na Columbusie. Na Columbusie przy 10 wszyscy myśleli że to kosmos a teraz masz podwójny kosmos. Tutaj przy 20 bedzie to samo i tak do 60pln.