• i po SFD Autor: ~bigfit [5.173.41.*]
    Ostatnie wydarzenia nie pomagają nam, a było juz tak dobrze i faktyczna szansa na coraz wyższy kurs akcji.
    Teraz ruch po stronie SFD, jeżeli udowodnią iż pomyłka w składzie dotyczy tylko jednego produktu to nie powinno być źle. Ale jeżeli "badamy suplementy" wykaże więcej nieprawidłowości w innych produktach to mamy pozamiatane i akcje bedą po 10 groszy.
  • Re: i po SFD Autor: ~faneto [89.76.153.*]
    Prezes SFD pan Pazdan zabrał głos wtedy w trakcie gorączkowej debaty na FB deklarując, że SFD przeprowadzi własne badania, rozumiem, że do tej pory nie wywiązał się z zadania?
    A co do końca SFD to bym nie dramatyzował. Obroty tu już od jakiś 2 lat są liche, kurs stabilnie między 0,18 a 0,6 :P
  • Re: i po SFD Autor: ~Hipo [5.173.48.*]
    Obrotów to nie ma żadnych, nie zdziwię się jak za chwilę będzie poniżej 0,20.
    Taka firma z potencjałem a niekompetentny zarząd wszystko spier.... jak tu traktują inwestorów, nie ma się co dziwić brakiem obrotów nikt nie chce tego kupować
  • Re: i po SFD Autor: ~Opalek [77.111.247.*]
    Hipo ma rację. Prezes jest niepoważny człowiek. Obiecywał kiedyś cuda niewidy ns forum parkietu i jak się okazało były to bardziej niewidy...
    Czy człowiek odpowiedzialny za firmę, który nie umie zadbać o jakość swoich produktów, może być traktowany poważnie?
    Tak jak jakość produktów vide deklarowany ich skład, tak interere go kurs akcji...
  • Re: i po SFD Autor: ~ByłyModerator [77.111.247.*]
    Mateusza P. poznałem w 2002 jak tworzyliśmy jedno z jego for. Ciągle były problemy, pamiętam tylko jak pisał "będzie w poniedziałek" i nigdy nic nie było. Na jakiekolwiek drobne zmiany w kodzie czekało się nawet kilka lat. W życiu bym nie kupił akcji tej spółki bo wiem kto to MaTEO %-) To, że firma działa dalej to zasługa kilku forumowiczów, gdyby nie oni to wszystko by padło jak domek z kart.
  • Re: i po SFD Autor: ~ObserwatorCDR [89.64.58.*]
    Moderator z Inso? Jaki miałeś nick? Spędziłem tam kilka ładnych lat. Pozdro :)
  • Re: i po SFD Autor: ~zagloba [31.0.68.*]
    A chcesz zarobić teraz? w ciągu tygodnia z 50 procent wejdź na mobimedia zobacz co się dzieje i jakie kontrakty podpisali.. weź pod ueagecze za tydzień będzie mega mocny raport i że wtedy jeszcze bardziej wystrzeli
  • Re: i po SFD Autor: ~Opalek [77.111.247.*]
    Jak śledziłeś debatę na Facebooku, trzeba było mu wygarnąć kurs akcjil
[x]
SFD -2,15% 3,19 2025-10-06 16:48:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.