Ostatnie wydarzenia nie pomagają nam, a było juz tak dobrze i faktyczna szansa na coraz wyższy kurs akcji. Teraz ruch po stronie SFD, jeżeli udowodnią iż pomyłka w składzie dotyczy tylko jednego produktu to nie powinno być źle. Ale jeżeli "badamy suplementy" wykaże więcej nieprawidłowości w innych produktach to mamy pozamiatane i akcje bedą po 10 groszy.
Prezes SFD pan Pazdan zabrał głos wtedy w trakcie gorączkowej debaty na FB deklarując, że SFD przeprowadzi własne badania, rozumiem, że do tej pory nie wywiązał się z zadania? A co do końca SFD to bym nie dramatyzował. Obroty tu już od jakiś 2 lat są liche, kurs stabilnie między 0,18 a 0,6 :P
Obrotów to nie ma żadnych, nie zdziwię się jak za chwilę będzie poniżej 0,20.
Taka firma z potencjałem a niekompetentny zarząd wszystko spier.... jak tu traktują inwestorów, nie ma się co dziwić brakiem obrotów nikt nie chce tego kupować
Hipo ma rację. Prezes jest niepoważny człowiek. Obiecywał kiedyś cuda niewidy ns forum parkietu i jak się okazało były to bardziej niewidy...
Czy człowiek odpowiedzialny za firmę, który nie umie zadbać o jakość swoich produktów, może być traktowany poważnie?
Tak jak jakość produktów vide deklarowany ich skład, tak interere go kurs akcji...
Mateusza P. poznałem w 2002 jak tworzyliśmy jedno z jego for. Ciągle były problemy, pamiętam tylko jak pisał "będzie w poniedziałek" i nigdy nic nie było. Na jakiekolwiek drobne zmiany w kodzie czekało się nawet kilka lat. W życiu bym nie kupił akcji tej spółki bo wiem kto to MaTEO %-) To, że firma działa dalej to zasługa kilku forumowiczów, gdyby nie oni to wszystko by padło jak domek z kart.
A chcesz zarobić teraz? w ciągu tygodnia z 50 procent wejdź na mobimedia zobacz co się dzieje i jakie kontrakty podpisali.. weź pod ueagecze za tydzień będzie mega mocny raport i że wtedy jeszcze bardziej wystrzeli