Niby coś o czymś marzą , ale chcą by inni im realizowali marzenia... Skoro wiedzieliście o czymś, (?), z jakiej więc okazji tak się użalacie ? Ba, albo nic nie wiecie, albo frustracjjję wyładowujecie z powodu własnej ignorancji na forum. I co lepiej wam?
To są prawdziwi Polacy. Taki Naród. Wystarczy poczytać komentarze na dowolnych forach, posłuchać polityków czy własnych sąsiadów. Straszni, biedni ludzie z własnymi frustracjami i słabościami uważający że swiat ich krzywdzi. A sami krzywdzą siebie tylko o tym nie wiedzą.
Dzięki za troskę Gosiu, ale z fredem u mnie wszytko porządku. Natomiast korzystając z okazji zdradź mi proszę, skąd u Ciebie zrodziło się takie podejrzenie - z logiką (taką zwykła, bezprzymiotnikową) jakoś sobie radzę - ale kobiecej po prostu nie ogarniam. Tak że z góry dziękuję za opis ciągu przyczynowo - skutkowego, w wyniku którego w Twojej wizji myszowatego pojawiły się testoren w ilości toksycznej, łysa glaca i miękki fiut.
Dnia 2019-10-02 o godz. 19:53 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Dzięki za troskę Gosiu, ale z fredem u mnie wszytko porządku. Natomiast korzystając z okazji zdradź mi proszę, skąd u Ciebie zrodziło się takie podejrzenie - z logiką (taką zwykła, bezprzymiotnikową) jakoś sobie radzę - ale kobiecej po prostu nie ogarniam. Tak że z góry dziękuję za opis ciągu przyczynowo - skutkowego, w wyniku którego w Twojej wizji myszowatego pojawiły się testoren w ilości toksycznej, łysa glaca i miękki fiut.
Lekarzu, dzięki za bezpłatną diagnozę. Chociaż muszę przyznać, że poznanie prawdy o moim stanie zdrowia głęboko mnie zasmuciło - szczególnie, kiedy wspomniałeś o negatywnych rokowaniach. Ale jako że nadzieja umiera ostatnia, chcę sie jeszcze upewnić - czy naprawdę nie ma szans na to, że wrócę do pionu i dołączę do grona zrównoważonych psychicznie uczestnikow tego forum - zaraz po tym, jak nabędę kilkaset tysięcy akcji Fluid-a, napiszę że technologia uwęglania Jana Gładkiego jest genialna, a dychacz jest niewyjęty i nastanie szybciej, niż wzejdą krokusy vel przebiśniegi. Z góry dziękuję za odpowiedź - nawet jeśli będzie ona dla mnie wyrokiem.
Dnia 2019-10-03 o godz. 10:39 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Lekarzu, dzięki za bezpłatną diagnozę. Chociaż muszę przyznać, że poznanie prawdy o moim stanie zdrowia głęboko mnie zasmuciło - szczególnie, kiedy wspomniałeś o negatywnych rokowaniach. Ale jako że nadzieja umiera ostatnia, chcę sie jeszcze upewnić - czy naprawdę nie ma szans na to, że wrócę do pionu i dołączę do grona zrównoważonych psychicznie uczestnikow tego forum - zaraz po tym, jak nabędę kilkaset tysięcy akcji Fluid-a, napiszę że technologia uwęglania Jana Gładkiego jest genialna, a dychacz jest niewyjęty i nastanie szybciej, niż wzejdą krokusy vel przebiśniegi. Z góry dziękuję za odpowiedź - nawet jeśli będzie ona dla mnie wyrokiem.
O czym Trolle mogą miedzy sobą pisać: penisy , labrygi, problemy z głową, kloce, idziemy na północ, idziemy na południe, wystrzał...itd... to jest wasz poziom - poziom podstawówki.
Dnia 2019-10-03 o godz. 10:59 ~mnb napisał(a): > Dnia 2019-10-03 o godz. 10:39 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > > Lekarzu, dzięki za bezpłatną diagnozę. Chociaż muszę przyznać, że poznanie prawdy o moim stanie zdrowia głęboko mnie zasmuciło - szczególnie, kiedy wspomniałeś o negatywnych rokowaniach. Ale jako że nadzieja umiera ostatnia, chcę sie jeszcze upewnić - czy naprawdę nie ma szans na to, że wrócę do pionu i dołączę do grona zrównoważonych psychicznie uczestnikow tego forum - zaraz po tym, jak nabędę kilkaset tysięcy akcji Fluid-a, napiszę że technologia uwęglania Jana Gładkiego jest genialna, a dychacz jest niewyjęty i nastanie szybciej, niż wzejdą krokusy vel przebiśniegi. Z góry dziękuję za odpowiedź - nawet jeśli będzie ona dla mnie wyrokiem. > > O czym Trolle mogą miedzy sobą pisać: penisy , labrygi, problemy z głową, kloce, idziemy na północ, idziemy na południe, wystrzał...itd... to jest wasz poziom - poziom podstawówki.
Przepraszam bo obraziłem uczniów z podstawówki. Prezentujecie poziom zgrywusów z podstawówki.
Mnb - jaka spółka, taki poziom wpisów. Merytoryczne rozstrząsanie konsekwencji komunikatów bajkoopowiadacza Jana np. jak realizacja 30 milionowego kontraktu indonezyjskiego wpłynie na sytuację finansową firmy Fluid, byłoby większym debilizmem niż snucie planów wydawania kasy wygranej z trafienia maksa w najbliższym losowaniu jackpota. Większą, bo w jackpota jakaś tam abstrakcyjna szansa jest, a prawdopodobieństwo powąchania przez Fluid chociażby jednego dolara od Sarahamidy jest po prostu zerowe.
Ps. Będę zobowiązany za zalinkowanie jakiegoś Twojego merytorycznego wpisu - pokaż nam, jak się powinno prowadzić dyskusję na forum bankiera.
Dnia 2019-10-03 o godz. 12:55 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Mnb - jaka spółka, taki poziom wpisów. Merytoryczne rozstrząsanie konsekwencji komunikatów bajkoopowiadacza Jana np. jak realizacja 30 milionowego kontraktu indonezyjskiego wpłynie na sytuację finansową firmy Fluid, byłoby większym debilizmem niż snucie planów wydawania kasy wygranej z trafienia maksa w najbliższym losowaniu jackpota. Większą, bo w jackpota jakaś tam abstrakcyjna szansa jest, a prawdopodobieństwo powąchania przez Fluid chociażby jednego dolara od Sarahamidy jest po prostu zerowe. > > Ps. Będę zobowiązany za zalinkowanie jakiegoś Twojego merytorycznego wpisu - pokaż nam, jak się powinno prowadzić dyskusję na forum bankiera.
...a jednak się da napisać normalnie, nie jak "zgrywus z podstawówki" nie chodzi mi kompletnie o merytorykę....po prostu dorosłemu wypada pisać jak dorosły, nawet anonimowo...przecież się golisz i widzisz swoje odbicie, czy dla pieniędzy warto wypisywać takim szambem? Co do merytoryki to nie czytam tu wszystkiego i nie wiew o czym piszecie, bo wolę pływać w jeziorze a nie w szambie. Kończąc naszą dyskusję jestem tu tylko po to by zarobić, a nie dyskutować, tym bardziej że tu nie ma nad czym rozważać.
Mnb - ty tu jesteś dla pieniędzy, a ja dla rozrywki. Kota można zagłaskać na 1001 sposobów i nie ma żadnego powodu do tego, aby drzeć łacha z wisielców cały czas na jedno kopyto (tj. ograniczając się wyłącznie do wyciągania na światło dzienne faktów skrzętnie przemilczanych przez starszego pana). W końcu duzi chłopcy to dalej tylko chłopcy - trzeba dać pofolgować dziecięcej stronie swojej natury i trochę powecować język. Dzięki temu nie jest tu nudno - i dlatego forum bankiera, ze swoją przaśnością zahaczająca często o obsceniczność, jest dla mnie No1.