• ? czyżby? Autor: ~RR [78.11.41.*]
    czyżby właśnie pracownicy brand 24 (a co za tym idzie ich koledzy również) dowiedzieli się że fb odblokuje b24? tak wnoszę patrząc na 'szybki wzrost' i wielkość zleceń jakie to zrobiły ;)
  • Re: ? czyżby? Autor: ~Autor [95.215.21.*]
    Wolumen obrotu:
    916 szt.
    Wartość obrotu:
    22 339 zł

20k zł to duży obórt dla inwestoara z 10 akcjami :)
  • Re: ? czyżby? Autor: ~RR [78.11.41.*]
    no to właśnie o tym pisałem - że pracownicy b24 i/lub ich koledzy może coś wiedzą i zaczęli kupować... jakby ktoś inny/poważniejszy coś wiedział to po takim spadku wolumen miałbyś min ze 30 tys sztuk ;) sam czekam z gotówką ze sprzedaży b24 i bynajmniej nie miałem 10 akcji ;)
  • Re: ? czyżby? Autor: ~Autor [95.215.21.*]
    Jest czekanie, równie dobrze Ciepły może dokupować cały czas.

Osobiście wierzę w B24, mają potencjał, infrastrukturę itp. Ja osobiście dodawał bym nowe funkcjonalności, do zarządzania marką w internacie znacznie ogólniej (nie tylko monitoring), ale tam pewnie są mądrzejsi ode mnie ;) .
  • Re: ? czyżby? Autor: ~Proton [37.47.45.*]
    moga miec najlepszych ludzi, najlepsza infrastrukture i wspanialem funkcjonalności. niestety ich model funkcjonowania jest po prostu ekstremalnie zly, bo zaklada "pasozytnictwo" - na razie to nikomu nie przeszkadzalo, ale FB juz ich odstrzelil i kto wie czy zaraz nie zrobia tego kolejni (ze wzgledu na polityke, widizmisie czy zwyczajnie chec zagarnicia tego obszaru dla siebie samego).

B24 jest aktualnie tykajaca bomba, bo nawet jak sie dogadaja z FB to moze ich odlaczyc ktos inny. Cala akcja pokazala jak kruchy jest ten biznes. Gdyby jeszcze mieli wzrosty po 2000% rok do roku, a oni wydaja fure kasy na pozyskanie uzytkownika i maja wzrost jak w warzywniaku.

I na koniec, osoba samego szefa Michala.... dlugo pracowal na swoj mit self-made mana, super biznes, video, foto i wiele innych. Potem okazalo sie, ze cos, co niby mialo byc efektem jego kreatywnosci, nieszablnowosci okazalo sie, ze wszystkie te zdjecia ktore robil to kopie jakich sa tysiace na Insta (oczywiscie slowem sie nie zajaknal na ten temat przy okazji zachwytow od ludzi). Generalnie wszystko co robil okazała sie takim quasi-fake'iem.
    Mam wrazenie, ze caly ten jego biznes tez jest oparty o taka filozofie, jakze popularna wsrod "enterpreneurs" - fake it, till you make it.

• Re: ? czyżby? Autor: ~Elokfentny [5.173.184.*]
    Bardzo dobrze napisane. Guru startupow chyba ma ciezki okres. Oczywiscie ma tez armie swoich fanatykow dla ktorych jego slowa to swietosc i dla nich zawsze bedzie wszystko OK :) Ciekaw jestem jak wybrnie z tej calej sytuacji bo jak tak dalej pojdzie to niedlugo trzeba bedzie zaaktualizowac wywiad z Prokopem odnosnie wyceny jego akcji
  • Re: ? czyżby? Autor: ~bartosz [68.177.129.*]
    I po co ten hejt? Guru startupów nie ukrywał jak działa brand24, że korzystają z APi w sposób dozwolony. Guru startupów ma dalej w pakiecie ok 6mln zł i kontrolę nad firmą wartą ok. 60mln, a Ty co masz?
    Ile straciłeś pieniędzy na ilu akcjach brand24? Daj mu pracować, mają gotówkę, mają break even, po co się szarpiesz na anonimowy hejt na forum. Mają tyle kasy, że wystarczy im spokojnie na nowy produkt od 0.

Pozdrawiam,
  • Re: ? czyżby? Autor: ~aJJH [89.64.59.*]
    Ta, tyle kasy, bez dochodów :D Nowy produkt ? Powodzenia...
  • Re: ? czyżby? Autor: ~Elohelo [217.97.90.*]
    Z tego co widzialem stan gotowki maleje z raportu na raport :D zastanawia mnie tez po co przejscie na glowny ? To tylko zwiekszenie kosztow...
  • Re: ? czyżby? Autor: ~Lara [89.64.27.*]
    Od kiedy to się ka kontrole przy mniejszościowych udziałach? To ze jest na stanowisku prezesa świadczy jedynie o tym, ze ktoś stwierdził ze warto by był twarzą tego bajzlu. Jak się okazuje w ostatnich miesiącach większość rzeczy to zwykła ściema...
  • Re: ? czyżby? Autor: ~Keryn [96.68.179.*]
    Misiu, Michał Kicinski ma mniejszość w cd project Red a ma faktyczna kontrole. Mniejszość nie równa się brakowi całkowitej kontroli
[x]
BRAND24 -0,34% 59,40 2026-02-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.