• wlascieciele na PAPIERZE Autor: ~Marcin_Scholke [212.18.201.*]
    ... nie trza bylo grac... od STOLU PANSKIEGO NIKT nie odchodzi ... pozdrovie tych kliczkov ... nikt z MOJA kasa do USA nie ucieka ... :]]]]]]]]]]]]
  • Re: wlascieciele na PAPIERZE Autor: ~Marcin_Scholke [212.18.201.*]
    pozdrovcie milka ze CCC
    jest INNA gra ... GANG swiezakow ale TYCH PRAWDZIWYCH... najlepszy serwis to taki ktory z..... wlasych GLOMBOW
    jest INNA gra. w niemcach to z.... nawet 88% wlasnych glombow bo liczy sie jakosc a nie ilosc ... se te kur... mialy sprawdzic kogo tykaja.

target od 2002 potem przejety przez polski secret serwis (schlebili mi :]) potem po liscie do ambasady wmieszal sie niemiecki secret serwis ... przejeli ale nie wiedzieli ze polski tez ... potem sie dowiedyieli i smiesznie bylo ... :) potem usa rosja mosad ... -> a teraz wszyscy ... CALY SWIAT MOJ :) skoro DOL taki glupi byl i wyj.... batmana no to se radzcie TERRA
    oczywiscie jak bylo goraco to mnie NIEWINNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poswiecili WSZYSCY!!!!! :) a teraz to MATRIX

GRAC na MAXA !!!!!!!!!!

MIND WAR Z CALYM SWIATEM wygral UNO czyli JEDEN !!!!! a teraz prawdziwa rozegrac ARBITRAZ chce widziec
    IGRZYSKA w waszymm wykonaniu - > jedzie WALEC skoro mnie zmusiili do gry to WALEC zmusi wAS

ps. polish people please good translation there i only one way my way

aha no to PETARDA T-mobile warszawa
    jak nie ma honoru ____________________________________________________________________ zarzadzajacy fundami ktorzy zarobili za nie swoje WSZYSTKO ODDAC _____________________________________________________________ jacku ptaschku nie idz ta droga ________________________________________________________________________________
    braVo Zigus Solorz trzeba krotko trzymac chlopov ... bo jak sie z tego gwiazd narobi to ____________________________________ tvn to byl blad ta gra ____ ucho prezesa(OK) ale NA wspolnej

Pierwszy odcinek: 27 stycznia 2003

zly TARGET .... dorota cardias chce sie nauczyc inwestowac a w biedronce dobrze placZa
    link uwazajcie na MYSLI "swoje"??? :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] z satelit 3 +1 GPS do 2mm da sie PERZEscan sonikowac kazdego - > ale nie te glaby INZYNIERZY co se sami zrobili INNI maja LEPSZE :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]ci ze serwisu :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] a ci na dole ktorzy sa MOI nie lubia jak sie mnie wqur....... bo oni ROBIA ROBOTE ____________________________________________________________________________________________________________________
    no to WSPOLNA 27 -> TVN ma dekodery ze se lubia podsluchac ale nie tylko oni :)
    to jest lepsze do sluchania

link 
[x]
DIGITANET 0,00% 111,00 2025-11-21 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.