• Otwarcie Autor: ~4fun [31.62.137.*]
    Ciekawe czy otwarcie minus 20 oznacza że koniec bedzie na minus 40 czy moze laskawie nie?
  • Re: Otwarcie Autor: ~4fun [31.62.137.*]
    Na razie wyglada ze 5 będą bronić, ciekawe czy sama firma sie doklada do popytu. Troche wstyd byłoby znowu zmieniać cene minimalna skupu
  • Re: Otwarcie Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    Zarzad wstrzymał sie ze skupem bo wiedzał co jest i zna juz wyniki za 3 kwartały...mysle ze firma przeinwestowała a zagrywka z zatamowaniem dystrybucji wk... akcjonariuszy bedzie krótkotrwała i jutro bedzie 4 z przodu.... 3 miesace wywalałem tego gniota na gównianych obrotach bo zdałem sobie sprawe ze cos musi byc KONKRETNIE nie- teges skoro to tak sie toczy jak kulka śniegowa....
  • Re: Otwarcie Autor: ~toja [89.64.13.*]
    odliczając akcje własne, zbliżamy się do 20 mln kapitalizacji. 8 mln zł zainwestowane w e-commerce kosztowało akcjonariuszy ponad 40 mln zł. Niech nawet połowa tych inwestycji będzie stracona to i tak GPW promuje specyficzny wskaźnik ryzyka inwestycyjnego:)
  • Re: Otwarcie Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    A ja mysle ze ida złe czasy dla spólek które przeinwestowały.... niestety prawda jest taka ze wczesniej czy póżniej to wszystko jeb....e a spółki z długami straca podwójnie...firme czeka 4 z przodu i to moze juz w srode bo jak by sie sypła giełda pod wpływem franków to janusze nie powstrzymaja spadków ...amen..pozdrawiam kolege co mi radził wczoraj sprzedac do 17 bo coprawda sprzedaz trwała ponad 2 miesące ale sie wypchneło ..straty sa nie małe ale satyswakcja ze mogły być kilka razy wieksze no i kto to teraz kupi nawet po 4 zł jak by sie wieksza korekta na całej bananówce pojawiła............???
  • Re: Otwarcie Autor: ~hehe [31.62.137.*]
    Tak było czuć z Twoich wypowiedzi że jestes w plecy i to sporo, czujesz wrecz chyba nienawisc do tej spolki. Teraz pare dni sie pocieszysz jaka to dobra decyzje podjales i znikniesz.
    Firma przetrwa i bez Ciebie,
    my też,
    pozdrowionka
  • Re: Otwarcie Autor: ~toja [89.64.13.*]
    ..różnica jest taka, że 4FUN inwestuje głównie z kapitałów własnych a nie długów.
  • Re: Otwarcie Autor: fermax [37.190.129.*]
    firma inwestuje z kapitałów własnych i własnie zaciagneła 11 mln kredytu .... brawo ty... janusz is KING...
  • Re: Otwarcie Autor: ~Leasing [37.47.174.*]
    Leasing ziomek. To spora różnica.
  • Re: Otwarcie Autor: ~fermax [37.190.129.*]
    No tak..bo jest gratis..... jak byś miał kapitał jak twierdzi poprzedni znawca to byś otwierał linie kredytowa na 11 baniek?
  • Re: Otwarcie Autor: ~Marcin_Scholke [212.18.201.*]
    nie dzieje sie zbyt dobrze
[x]
DIGITANET -0,10% 199,80 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.