wy złodzieje szachraje forumowiczowi od góry do dołu to dobrze że nie odwieszają bo nie będziecie mieli kogo cyganić i okradać z kasy A do roboty się brać wy złodzieje!
Masz ostatnią szanse na leczenie.Twojemu koledze już się poprawiło przestał pisać na forum.Teraz tylko po zdjęciu kaftana powtarza że go ubrali a po przypięciu do łóżka pasami że jest w Stanach na wakacjach.Niezwłocznie do niego dołącz bo potem będzie za późno na leczenie.Dobrze Ci radzę.
a ty "dareczek" idz zbieraj swoje kokosy na coal za 800 zł zainwestowane, bo ci uciekną!!!! ,, buuuahahahahaahahahah. zobaczcie na coal energy, tam dopiero bzdety wypisuje, buuuaahahahahahahah
Tutaj mnie nie ma.A co ty robisz na forum Coalenergy skoro to taka zła spółka?Każdy gra jak mu odpowiada.Ja mam Cle w swoim portfelu ty polecałeś Czerwoną torebkę(zawieszona już),Onico(zawieszone)Ja jestem na duże sumy graczem na długo.Coal,Jujubee,itp.Kupuje nie oglądam się na niczyje głupawe wpisy i czekam kupując następne walory.Nic nie przeważam.Do tego trzeba mieć żelazne nerwy bo czasem kusi jakaś okazja ale tylko dotrzymanie swojego reżimu gwarantuje sukces.Cle kiedyś sprzedam powyżej 10 zł,Jujubee powyżej 30zl i nie muszę się denerwować ze zawieszą jak teraz Kania czy przeżywać chińczyka z Bumechu lub amerykanina z Ursusa albo aut elektrycznych z .Goveny.
czerwona torebka i onico pasowały do twojego "portfela" składającego się z gniotów!!!!! To był sarkazm, śmiech i satyra z "wielkiego ynwestora" , buuahaahahahahahahahahahahahahahahahahahah za 800 zł na coal,, buuahahahhahaaa, a ten myślal ze ja na poważnie mu doradzam gnioty podobne do coal,,, buuahahahahahah, ynwestor wielki!!!!!!! buuahaahahahahahahah
wy głupki; od góry do dołu widać że ta chciwość zysku już wam rozum odebrała już nie wiecie co pisać.Tylu was tutaj jest mądrali a tak was ptaszek i karku wydmuchał że aż żeście rozumy potracili .Teraz was jeszcze ten głupi buhaha i uhauha rozwesela .Wy krętacze ,złodzieje forumwscy już wam dobra pasa nie wróci ,już się wszyscy na was poznali.
Darunio pamiętaj..... Karma wraca i do Ciebie wróci wcześniej czy później.... Może nie co do giełdy ale ogólnie życia które też w każdym aspekcie może cię oszukać.