• Wyniki za I kwartał 2019 Autor: ~rozczarowany [109.173.139.*]
    Można by powiedzieć że nie jest źle, ale I kwartał to jeszcze pod rządami starego Zarządu.
    Co sadzicie o wynikach?
  • Re: Wyniki za I kwartał 2019 Autor: ~akcjonariusz [188.146.187.*]
    nie jest źle ale może być znacznie lepiej szczególnie jak poprawia wyniki na hotelach gdzie same straty od lat.
  • Re: Wyniki za I kwartał 2019 Autor: ~Realista [83.12.138.*]
    "Straty od lat" na hotelach? Oba hotele pękają w szwach i według Ciebie przynoszą straty? No, proszę Cię....Gdyby od lat do hoteli dokładano - jak między wierszami próbujesz insynuować - to już dawno by je zamknęli. Racz Waść nie pisać głupot i nie wprowadzać ludzi w błąd.
  • Re: Wyniki za I kwartał 2019 Autor: ~Pytek [77.253.160.*]
    dokładnie, co lepsze aktywa już są powoli umiejętnie angażowane....powodzenia.
  • Re: Wyniki za I kwartał 2019 Autor: ~akcjonariusz [188.147.97.*]
    realisto po prostu wystarczy przejrzeć sprawozdanie finansowe spółek zależnych obsługujących hotele. No ale to już za trudne prawda?
  • Re: Wyniki za I kwartał 2019 Autor: ~Realista [141.0.12.*]
    Akcjonariuszu, a co mnie interesują wyniki spółek zależnych? Z wiarygodnego źródła wiem, że w roku 2018 zysk NETTO obu hoteli wyniósł ok. 4 mln PLN. A w roku bieżącym wyniki będą podobne lub większe. Jeśli więc owe "spółki zależne" wykazują kiepskie wyniki handlowe, to przyczyną tego na pewno nie są przychody obu hoteli, bo te, o ile wiem, od co najmniej trzech lat wychodzą na plus, co wkrótce może się zmienić na gorsze, biorąc pod uwagę "mocarstwowe" i odstające od krakowskich realiów plany biznesowe nowych właścicieli.
[x]
EFEKT -0,81% 6,10 2026-05-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.