• Brak chętnych Autor: ~komo [83.20.115.*]
    Jak widać kompletnie brak chętnych do sprzedaży na tych poziomach, jak i kupujących po wyższym kursie. Nasuwa się pytanie: kto kogo zmęczy. Wszystko zależy od tego, czy wokół firmy faktycznie coś się dzieje. I jeszcze jedno, nadal nie ma informacji o przekroczeniu progu 5% pomimo przemielenia 20% wszystkich akcji.
  • Re: Brak chętnych Autor: ~Nikodem [5.173.225.*]
    Głupoty wypisujesz o braku chętnych do kupna.
  • Re: Brak chętnych Autor: ~Lesczyk [94.254.161.*]
    Dnia 2019-10-01 o godz. 11:58 ~Nikodem napisał(a):
    > Głupoty wypisujesz o
    Braku to jest chętnych do kupna.

Slepy widzi ze to tylko przewalanie i karmienie.
    Tu 1gr będzie ba4dzo szybko

• Re: Brak chętnych Autor: ~444 [185.35.198.*]
    Wrzesień minął a 20 groszy jak nie było tak nie ma. Pewnie Kunickiemu skończyły się pieniądze na zakupy?
  • Re: Brak chętnych Autor: ~tommy [37.30.30.*]
    madrala 444 wiernie sluzy spoldzielni, która tu kursem steruje :)
    a skąd spółdzielnia może mieć akcje, które sama sobie sprzedaje ???
    akurat twa postac na forum jest tak jaskrawa i chyba kazdy wie, ze jestes na smyczy rozdajacych tu karty :)))
    nie wiem co tam wyprawiacie ale siedzisz tu od lat i zbieracie papiery takze od lat, tylko ktos wam ten nieudolny skup popsuł i teraz sie szamoczecie nie wiedzac co bedzie dalej i glupie zagrywki drobnymi złociszami pykacie to zwalajac to podnoszac bezsensownie kurs :)
    to spółdzielnia twoim zdaniem jest w stanie rolować ceną dla niepoznaki, a nie jest w stanie zakamuflować takiego trola na forum jak ja?
    kamuflaz na forum? :)))) dobre :))) ty myslisz ze ktos czytajac twe wypociny podejmuje decyzje kupic/nie kupic? :)))) trolowanie wsrod forumowiczow np. dla hecy a i owszem lub tępe naganianie przez utopionych, to jedno, ale twa obrzydzająca kunika nagonka jest tak niemilosiernie slaba i znana jest chyba tu kazdemu :)))
    a odnajdziesz z ostatniego czasu jakiś post - wpis w którym naganiałem w którąkolwiek stronę? no i trochę się pogubiłem bo nie wiem czy to nagonka kunika czy spółdzielni ?
    ty robisz dla spoldzielni ktora tu miesza kursem od lat. Masz napisane wprost :)
    P.S. I kazdy myslacy czytajacy to foru to wie, jakbys mial jeszcze jakies watpliwosci :)
    przykład
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.