Jak widać kompletnie brak chętnych do sprzedaży na tych poziomach, jak i kupujących po wyższym kursie. Nasuwa się pytanie: kto kogo zmęczy. Wszystko zależy od tego, czy wokół firmy faktycznie coś się dzieje. I jeszcze jedno, nadal nie ma informacji o przekroczeniu progu 5% pomimo przemielenia 20% wszystkich akcji.
akurat twa postac na forum jest tak jaskrawa i chyba kazdy wie, ze jestes na smyczy rozdajacych tu karty :))) nie wiem co tam wyprawiacie ale siedzisz tu od lat i zbieracie papiery takze od lat, tylko ktos wam ten nieudolny skup popsuł i teraz sie szamoczecie nie wiedzac co bedzie dalej i glupie zagrywki drobnymi złociszami pykacie to zwalajac to podnoszac bezsensownie kurs :)
kamuflaz na forum? :)))) dobre :))) ty myslisz ze ktos czytajac twe wypociny podejmuje decyzje kupic/nie kupic? :)))) trolowanie wsrod forumowiczow np. dla hecy a i owszem lub tępe naganianie przez utopionych, to jedno, ale twa obrzydzająca kunika nagonka jest tak niemilosiernie slaba i znana jest chyba tu kazdemu :)))
a odnajdziesz z ostatniego czasu jakiś post - wpis w którym naganiałem w którąkolwiek stronę? no i trochę się pogubiłem bo nie wiem czy to nagonka kunika czy spółdzielni ?
ty robisz dla spoldzielni ktora tu miesza kursem od lat. Masz napisane wprost :)
P.S. I kazdy myslacy czytajacy to foru to wie, jakbys mial jeszcze jakies watpliwosci :)