@nowy
ignorujesz pewne fakty
jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy pilabem, obecnie datawalk, a platige?
w zasadzie widzisz, ale na korzyść tej pierwszej spółki
otóż, ja zwróciłem uwagę na fakt wyceny spółki na poziomie ponad 200 mln w momencie, kiedy od kilku lat ponosi same straty, ok 12 mln rocznie, a emisja może się nie powieść? może i co wtedy? brak płynności, to stanowi olbrzymie ryzyko, a jednak akcjonariat jest pancerny i wierzy wyłącznie w happy end
https://www.bankier.pl/gielda/notowania/akcje/DATAWALK/wyniki-finansowe/skonsolidowany/kwartalny/standardowy/1
czy, łaskawie pozwolisz mi mieć swoje zdanie?
sprzedałeś akcje, to starasz się pisać pesymistycznie
mogę to zrozumieć, choć nikomu nie zabraniam pisać
skorzystaj z mojej, jakże uniwersalnej rady:
--------->>>> zamiast bić pianę i sypać inwektywami, po prostu ignoruj moje wpisy i ich nie czytaj!
warto też wiedzieć znaczenie słów jakich się używa: ignorant to:
'') człowiek wykazujący ignorancję, odznaczający się brakiem elementarnej wiedzy''oraz ignorant to:''często błędnie stosowane w kontekście osoby ignorującej coś''czy, jakbym napisał coś takiego - że wolałbym zdecydowanie kupno akcji pli po 30 zł, niż obejmowanie nowej emisji datawalk, to od razu byłoby naganianie?!
przecież zawsze taką akurat tezę można potraktować w kontekście ciekawostki, w zasadzie trzeba, nie obrażajmy innych,na końcu łańcucha informacji jest tzw własny rozum i rozsądek każdego z nas i decyzje inwestycyjne powinny być podejmowane bez emocji,
po przemyśleniu za i przeciw, a już na pewno nie pod wpływem wpisów na forach w necie!
ps. nie sądzę, abym był ignorantem, choć czasem subiektywnie mogę coś ignorować, cóż nie każdy jest tak doskonały jak ty