• Coś słabo Autor: ~ja [83.30.145.*]
    to wyglada, całkowity brak popytu pomimo ostatnich dwóch dobrych umów, od ich ogłoszenie tylko spada.
  • Re: Coś słabo Autor: ~Jachu [194.242.62.*]
    Jaki tu spokój! NANANANA!! Wszyscy się nudzą NANANANA!!

Czekamy na jakieś nowe info.
  • Re: Coś słabo Autor: ~er [185.135.2.*]
    A będzie jeszcze gorzej
  • Re: Coś słabo Autor: ~ja [83.30.145.*]
    No to lecimy na południe, nie chce rosnąć, będzie spadać.
  • Re: Coś słabo Autor: ~fanpli [89.64.16.*]
    czy, warto zakładać taki wątek?
    od wielu sesji schemat podobny, jakiś animator, albo automat
    dziwne pory transakcji i liczby...
    e, a może się mylę?
    w każdym razie, moim zdaniem, to zniknęły argumenty za jakimś nerwowym, czy panicznym pozbywaniem się akcji
    bo spółka sobie nieźle radzi
    hehehe, czasem sobie myślę, że przydałby się pancerny akcjonariat, ot tak jak w datawalk
    spółeczka mała, ale kap ponad 200 mln, notuje ciągłe starty, ale może kiedyś coś zrobi, na czym ...zarobi?
    do tego, rozwadnia kapitał:
    https://www.bankier.pl/forum/nowa-wiadomosc?parent_id=33449059
  • Re: Coś słabo Autor: ~nowy [51.38.95.*]
    @fanpli

Nie dość, że jesteś naganiaczem to w dodatku naganiaczem ignorantem!!!!

A dlaczego nie można zakładać takiego wątku? Bo co? Czy na giełdzie akcje spadają tylko wtedy, gdy w spółce jest źle?
    Nie ma popytu, a zawsze znajdzie się ktoś komu potrzebne drobne i tyle.Jest podaż nie ma popytu i spada.
    DataWalk rozwadnia kapitał????
    Człowieku oni emitują akcje po 46zł, podczas gdy cena emisyjna wynosiła 22zł!!!
    Rozumiesz to czy to jest dla Ciebie za trudne?
    Przestań bo rzygać się chce jak się czyta te Twoje pseudo-analizy i psalmy pochwalne nt. PLI.

Poczytaj czym jest ich produkt zanim się ośmieszysz ponownie
    link 

Pozdrawiam
    Nowy
    @nowy
    ignorujesz pewne fakty
    jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy pilabem, obecnie datawalk, a platige?
    w zasadzie widzisz, ale na korzyść tej pierwszej spółki
    otóż, ja zwróciłem uwagę na fakt wyceny spółki na poziomie ponad 200 mln w momencie, kiedy od kilku lat ponosi same straty, ok 12 mln rocznie, a emisja może się nie powieść? może i co wtedy? brak płynności, to stanowi olbrzymie ryzyko, a jednak akcjonariat jest pancerny i wierzy wyłącznie w happy end
    https://www.bankier.pl/gielda/notowania/akcje/DATAWALK/wyniki-finansowe/skonsolidowany/kwartalny/standardowy/1
    czy, łaskawie pozwolisz mi mieć swoje zdanie?
    sprzedałeś akcje, to starasz się pisać pesymistycznie
    mogę to zrozumieć, choć nikomu nie zabraniam pisać
    skorzystaj z mojej, jakże uniwersalnej rady:
    --------->>>> zamiast bić pianę i sypać inwektywami, po prostu ignoruj moje wpisy i ich nie czytaj!
    warto też wiedzieć znaczenie słów jakich się używa: ignorant to:
    ''człowiek wykazujący ignorancjęodznaczający się brakiem elementarnej wiedzy''
    oraz ignorant to:
    ''często błędnie stosowane w kontekście osoby ignorującej coś''
    czy, jakbym napisał coś takiego - że wolałbym zdecydowanie kupno akcji pli po 30 zł, niż obejmowanie nowej emisji datawalk, to od razu byłoby naganianie?!
    przecież zawsze taką akurat tezę można potraktować w kontekście ciekawostki, w zasadzie trzeba, nie obrażajmy innych,na końcu łańcucha informacji jest tzw własny rozum i rozsądek każdego z nas i decyzje inwestycyjne powinny być podejmowane bez emocji,
    po przemyśleniu za i przeciw, a już na pewno nie pod wpływem wpisów na forach w necie!
    ps. nie sądzę, abym był ignorantem, choć czasem subiektywnie mogę coś ignorować, cóż nie każdy jest tak doskonały jak ty
  • Re: Coś słabo Autor: ~nowy [51.38.95.*]
    Jesteś ignorantem skoro emisję po 46 zł nazywasz rozwadnianiem kapitału. To jest szczyt ignorancji.
    Nie bój się o moje akcje PLI. Ale nie znaczy to ze jestem akcjonariuszem PLI to mam akceptować takie farmazony jak tu wypisujesz. Tak się składa, ze mam kilka akcji DataWalk i będę za każdym razem pokazywał Twoją ignorancję.
    Zdziwisz się ile zacznie zarabiać Data jak już zeskaluje swój biznes.
    link 
    I kolejna umowa:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/DATAWALK-S-A-Zawarcie-memorandum-z-Washington-State-Gambling-Commission-w-USA-Signing-memorandum-of-understanding-with-Washington-State-Gambling-Commission-in-the-USA-7743846.html 

A te nasze PLI to od kiedy zarabia bo jakoś to przeoczyłem., myślałem że tylko w ostatnim kwartale coś tam zarobiło.

Nazwanie kogoś ignorantem nie jest obrazą tylko diagnozą.
    Pozdrawiam.

nowy, powodzenia w twoich wybranych inwestycjach
    zauważyłem, że jesteś moim fanem i nie możesz się doczekać moich nowych wpisów
    ale na początek: radzę ci spojrzeć w lustro,bo widzisz źdźbło w czyimś oku, nie widząc belki w swoim
    nie jesteś stroną do dyskusji na tym wątku, gdyż posiadasz elementarny brak wiedzy na temat spółki platige image
    a, w takim razie, to ty jesteś IGNORANTEM
    ps> nie zamierzam więcej zaśmiecać tego miejsca osobistymi wycieczkami,ale wywołany w taki arogancki sposób do tablicy, tym razem musiałem odpowiedzieć
[x]
PLATIGE -2,22% 11,00 2025-11-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.