Oddać mBank w ręce obecnej władzy, w której nawet prezes NIK jest sutenerem?
Mam w mBanku konto od wielu lat (jeszcze z czasów Multi-Banku), ale w przypadku takiej fuzji zdecydowanie się od nich wyprowadzam.
Po przejęciu mBank przez PKO BP, mBank stanie się kolejną instytucją wspierającą jedynie słuszną partię rządzącą, czyli PiS. Dodatkowo jest prawdopodobne, że dostęp do informacji o rachunkach uzyskają osoby ściśle związane z partią PiS i, że informacje te zostaną wykorzystane do wymuszania na właścicielach tych rachunków określonych zachowań. Na przykład dobrowolnych zrzutach na dobro jedynie słusznej partii rządzącej. I tak dalej. Proszę się zapoznać z historią działalności i praktykami PZPR, to myślę, że trochę może przybliżyć pogląd różnych osób na działalność PiS i obawy z tym związane.
PKO lekką ręką bez niczego gotów jest kredytować złodziejskie interesy prezesa PiS (Srebrna). Ja za takie traktowanie moich pieniędzy serdecznie dziękuję. PKO BP i PKO SA od kilku lat opanowane są przez bolszewików z PiS. W tej chwili to jedno i to samo g.
Szanowny Panie Realisto ! Może Pan pomoże P. Tuskowi znaleźć i odkopać te setki miliardów , których nie mógł znaleźć ze swoją ekipą a tym bardziej odkopać - nawet w Zakopanem . Trzeba trzymać się liczb i faktów a nie propagandy. LOGIKA, LOGIKA SIĘ KŁANIA.
Kto jak kto, ale Ty na pewno znasz doskonale słowo "PROPAGANDA", jako widz (czyli element ciemnego ludu jak kurski mówił) TV PIS czyli TV Korea Północna. Bez odbioru!
Panie Realisto ! Oj , oj - ludzie , którzy nie odebrali dobrego wychowania ani wykształcenia widzą świat jak przez dziurkę od klucza czyli raczej kiepsko i posługują się takim językiem jak Pan . A co do Kurskiego to w obrażaniu innych Pan go deklasuje !
Widać, że Tobie to juz dokumentnie zryli beret. Oprócz tego możesz tutaj nie mieszać polityki, Twoje poglądy to tylko Twoja sprawa. Ja jestem apolityczny, nie interesuje mnie polityka. Mam już trochę na karku, nie jeden rząd pamiętam, czy to z lewej, czy prawawej strony, wiem jedno - grabie grabią tylko w jedną stronę, bez względu na operatora narzędzia. Więcej merytoryki, mniej polityki proszę.