• I nie żebym Autor: ~Gg [109.95.145.*]
    Naganiał na spadki. Zrobili podbitke pod jakieś tam info i znów pewnie będzie tak ze kurs się będzie bujal. Ehhh....
  • Re: I nie żebym Autor: ~Henryk [5.173.120.*]
    Tak . A ty tu jesteś tak bardzo przejęty kapitałem innych ludzi , bo jesteś pewnie dobrodusznym człowiekiem. Z ciekawości , na jakich spółkach dawałeś dobre rady? Dla mądrych inwestorów , nie lękających się naganiaczy jest sprawą oczywistą ,że tu będzie można dobrze zarobić . Spółka się rozkręca. 39,7 % FF , ja mam ponad 4% , napewno nie tylko ja. Akcjami przerzuca tylko garstka ludzi i szybciutko jest w stanie podciągnąc pod górne widły , bo ani nikt z poważnego akcjonariatu ani ja nie sprzedamy powyżej kilku - kilkunastu złotych za akcje. To nie będzie w tym roku ani prawdopodobnie w przyszłym . Panie i panowie czas leci szybciutko.....Warto będzie....

• Re: I nie żebym Autor: ~zniewolony [92.21.157.*]
    Jestem z toba i pewnie masz racje kolego
  • Re: I nie żebym Autor: ~Jan [5.173.2.*]
    No dobra.To czekamy. Ale przy tych poziomach cenowych to szkoda nie brać.
  • Re: I nie żebym Autor: ~BizOn [88.156.134.*]
    co racja, to racja.
    zobaczymy, jaka będzie cena akcji, jak pokażą raporty w przyszłym roku, za 2019r i kolejne kwartały 2020r. ?
    trzeba myśleć długofalowo.
  • Re: I nie żebym Autor: ~OLA [185.172.86.*]
    To na dzień dobry. A kto mówi że nie podpiszą kolejnych , bardziej lukratywnych umów. Są podstawy do wzrostów a będą jeszcze większe , dużo większe.....Pozdrawiam. Miłego weekendu z papierem życzę.
[x]
BIZTECH -0,83% 0,24 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.