Witam,
Wczoraj zacząłem skup na tej spółce.
Z mojego doświadczenia wiem, że będzie tu dość duży wzrost.
Zwycięża wytrwali ze stalowymi jajcami.
Pozdrawiam
Myslę,że możesz mieć rację, jeżeli z jakiegoś powodu kiedyś uwierzyłeś w spółke, to musisz być cierpliwy. Dam wam przykład, cztery lata temu po analizie stwierdziłem,że warto zainwestować w 1Cyb, kupiłem sporo akcji ale strasznie dołowała i w koncu z dużą stratą sprzedałem za 0,09 zł pod koniec 2016, gdzie dziś jest 1Cyb? po kilku latach marazmu wystrzelił w tym roku, pluje dziś sobie w brodę,że pozbyłem się złotego dealu, dodam obie spółki działają na tym samym polu. Co do T2M, kapitalizacja jest tak śmieszna, że kilka kontraktów to musi być kilkaset % up. Oczywiście nie bierzcie tego za pewnik, ale ja osobiście będę trzymał akcje dalej.
01C i t2p to przez długi czas inna dziedzina więc słąbe porównanie. poza tym 01C prowadzi działalność i handluje matelami a do tego faktycznie coś buduje. Tam sa realne działania. T2P to póki co papierowa spółka która niby jest z branży bo w praktyce jej nie ma. a skupujcie. prezes sie ucieszy ze pod info tego typu ulica łyka akcje. SAH Trading BV Holandia toż to dopiero partner biznesowy :D i to ma być pierwszy ich deal. z tego typu spłką. to powinno śmierdzieć nawet zwyklemu leszczowi wracając do 01C to tam masz przychody które wkrótce sie zwiększą i jest to podparte realnymi działaniami dlatego teraz tam taka jazda na papierze. T2p wycena 11 mln a 01C 13 mln. teraz porównaj przychody i 01C okaże sie w miare tani a T2P duuuzo za drogi
Dnia 2019-09-25 o godz. 17:52 ~mizeryk napisał(a): > Myslę,że możesz mieć rację, jeżeli z jakiegoś powodu kiedyś uwierzyłeś w spółke, to musisz być cierpliwy. Dam wam przykład, cztery lata temu po analizie stwierdziłem,że warto zainwestować w 1Cyb, kupiłem sporo akcji ale strasznie dołowała i w koncu z dużą stratą sprzedałem za 0,09 zł pod koniec 2016, gdzie dziś jest 1Cyb? po kilku latach marazmu wystrzelił w tym roku, pluje dziś sobie w brodę,że pozbyłem się złotego dealu, dodam obie spółki działają na tym samym polu. Co do T2M, kapitalizacja jest tak śmieszna, że kilka kontraktów to musi być kilkaset % up. Oczywiście nie bierzcie tego za pewnik, ale ja osobiście będę trzymał akcje dalej.
mizeryk jedna uwaga 01 cybation zostal scalony ale to i tak ladnie poszli pod opor 230-40 potem korekta 1,34 i dzis jest wybity opor 240 zamkniecie 2,60 tam zasieg okolice 4zl pozdr