• Alior Leasing - cesja wierzytelności. Autor: ~Macius1972 [188.117.181.*]
    Zaczyna się ucieczka...

Właśnie dzisiaj dostałem informację, iż Alior Leasing Sp.z o.o., z którą łączy mnie jeszcze przez 9 miesięcy umowa leasingu na jedno z naszych aut firmowych, scedowała na AL Poland Securitisation 01 Designated Activity Company, z siedzibą w Irlandii, wszystkie pozostałe raty.

Jak dla mnie jest to przygotówka pod zabawę w: ostatni gasi światło...

Będzie się działo.
  • Re: Alior Leasing - cesja wierzytelności. Autor: ~pytek [79.195.16.*]
    O co ci chodzi???
  • Re: Alior Leasing - cesja wierzytelności. Autor: ~brako [5.173.128.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Alior-Leasing-pozyskal-360-mln-zl-dzieki-sekurytyzacji-portfela-wierzytelnosci-7736927.html

czytaj
  • Re: Opinie o Alior Leasing. Chyba ma się dobrze? Autor: romalek [95.171.194.*]
    No, ale Alior Leasing dalej sobie istnieje i chyba ma się dobrze?? W sieci jest ogólnie dość mało opinii o Alior Leasing (jakaś przykładowa)
    Niewiele znalazłem opinii, a Alior Leaisng to przecież chyba znana firma, a przynajmniej bank znany. Alior został przejęty, czy o coś? Bo się nie orientuję. Szukam informacji, a raczej opinii o Alior Leasing, bo rozważam wzięcie leasingu na samochód w Alior. To nie jest część Alior Banku? Tylko osobna spółka? Czy działa w ramach Alior Banku? Te leasing są pochlapane. Swojego czasu był Getin Leasing, Idea Getin Leasing oraz Idea Leasing i to były inne firmy. Fuzje, zmiany, w końcu się nie wie gdzie się ma kredyt czy leasing. Teraz Ideę przejął Pekao, ale nie wiem czy leasingi też. Idea Getin Leasing to chyba inna firma. Ponoć dobry kiedyś był PKO Leasing, dużo ludzi poleca też EFL.
  • Re: Opinie o Alior Leasing. Chyba ma się dobrze? Autor: ~qq [89.64.39.*]
    Czy ty widzisz datę postu chyba ślepy
    Troll artykuł też 2019 hahhha
[x]
ALIOR 3,18% 112,00 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.