0,45 granica korekty. Staruchy wróciły kurs rośnie bez informacji przy zajefajnych obrotach. Coś tu zaczyna ładnie pachnieć. Dotychczas info, kurs + 40 póżniej spadanie - 50-70% a teraz ?. Pachnie tu sensacją jak mecz Słowenia - Rosja ale to dobrze. :))))))))))))))))
Dnia 2019-09-24 o godz. 15:01 ~tomee napisał(a): > 0,45 granica korekty. Staruchy wróciły kurs rośnie bez informacji przy zajefajnych obrotach. Coś tu zaczyna ładnie pachnieć. Dotychczas info, kurs + 40 póżniej spadanie - 50-70% a teraz ?. Pachnie tu sensacją jak mecz Słowenia - Rosja ale to dobrze. :))))))))))))))))
Dnia 2019-09-24 o godz. 15:26 ~westors napisał(a): > Spółdzielnia ? > Towarzystwo wzajemnej adoracji ? > Kółko, nomem omen zainteresowań ? > Tutaj już się nie da
Black Pearl albo Titanic :)))) ja mam 45 % portfela, 55 w gotowości. Pachnie mi tu niezłą niespodzianką, ale chyba już to wiedzą. Ja czekam mam sporo teraz tylko czekam. Pisz e że mam bo teraz kupować mam zamiaru na wzroście
Dnia 2019-09-24 o godz. 15:26 ~tomee napisał(a): > Black Pearl albo Titanic :)))) ja mam 45 % portfela, 55 w gotowości. Pachnie mi tu niezłą niespodzianką, ale chyba już to wiedzą. Ja czekam mam sporo teraz tylko czekam. Pisz e że mam bo teraz kupować mam zamiaru na wzroście
Albo masz mały portfel, albo nieżle zaszalałeś!:))) Oj pachnie, aż Rudolf skuczy od tygodnia, a on zawsze warczy-skuczy tylko na większy szmal:)))