Jestescie specjalistami od biotech podobno.Czy ktorys z was moglby odpowiedziec na pytanie dlaczego patent zgloszono akurat w Japonii? A nie np. W USA albo D, GB lub F? To taki quizik.No do tablicy.
Czy ktoś mógłby temu niedouczonemu mitomanowi skutecznie wyperswadować, że naprawdę nikogo nie obchodzi i nie znajdzie tu poklasku? Od leczenia problemów z zaniżonym poczuciem własnej wartości jest psycholog/psychiatra.
Te tam 4% straty to mały miki, ja miałem max rok temu chyba 18% straty na CLN i kupowałem do wora.
Ale ja trochę nie kumam jego inwestycji w CLN i tych cyfr. Najpierw gość założył inwestycję na 60 dni z konkretnym zyskiem i sprzedażą po 58PLN. Skąd on sobie ubzdurał, że to urośnie do prawie 60PLN bez infa o S-Ketaminie to nie wiem. Potem inwestycję określaną jako 60 dniową zmienił na 916 dni. O co komon? Jak ślepy w lesie bez latarki.
- Planowana Sprzedaż (Cena) – 54 PLN 58,80 PLN za akcje - Szacowany Zwrot – 18,5% 29% (bez uwzględnienia prowizji) - Czas Inwestycji : 60 dni 916 dni
Zgadza się, przynajmniej będzie go łatwo rozliczyć z poczynań - plus, że inwestuje swoją kasę i pokazuje co robi. Ale czy zarobi, będziemy widzieć:). Będę sprawdzał jego zarobek z tej inwestycji.
Nie przekonasz się dopóki nie zainwestujesz. To nie jest jednak sprzyjający okres dla inwestycji. Spółka zanotowała dwukrotnie niższy zysk. Lepiej poczekać aż zawieszony lek wróci do sprzedaży, oraz pojawi się rezultat II fazy badań s-ketaminy. Sytuacja makroekonomiczna też jest coraz słabsza, ryzyko bessy na globalnym rynku.
Widać, że spółce sprzedaż nie siedzi. Nowy lek zawieszony. Może zakupić inną spółkę, w której zyski cały czas rosną? Tutaj rzeczywiście może będę musiał poczekac kilka lat......
Brzmi rozsądnie, weź jeszcze pod uwagę aktualną globalną koniunkturę. W Celon Pharmie możesz obserwować postępy w sprawie s-ketaminy. Ewentualna porażka II fazy s-ketaminy może być początkiem bessy na spółce. Zakończenie badań powodzeniem może być sygnałem do kupna akcji.