• Korekta Autor: ~Realnie [91.233.186.*]
    rzecz normalna po 60% wzroście...ktoś też zbiera
  • Re: Korekta Autor: ~bolek [37.47.46.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 11:02 ~Realnie napisał(a):
    > rzecz normalna po 60% wzroście...ktoś też zbiera

korekta schlodzenie wskaznikow i luka byla do zamkniecia pozdr
  • Re: Korekta Autor: ~src [46.134.94.*]
    Wskaźniki schłodzone? Kutwa analizy jak na wig 20. Jakie wskaźniki jak c/z nie można ocenić bo tu zysków nie ma
  • Re: Korekta Autor: ~bolek [31.60.36.*]
    Dnia 2019-09-30 o godz. 15:41 ~src napisał(a):
    > Wskaźniki schłodzone? Kutwa analizy jak na wig 20. Jakie wskaźniki jak c/z nie można ocenić bo tu zysków nie ma

naucz sie analizy dopiero pisz bzdury ostatnio pisalem ze powrot na 20gr i byl idealnie co do grosza i powrot 51 jak src sie nauczysz analiz to dopiero klep bzdury
  • Re: Korekta Autor: ~Realista [188.94.139.*]
    I tak idziemy na 0,19 i twoje zaklinanie rzeczywistości nic nie zmieni.
  • Re: Korekta Autor: ~bolek [31.60.36.*]
    Dnia 2019-09-30 o godz. 16:08 ~Realista napisał(a):
    > I tak idziemy na 0,19 i twoje zaklinanie rzeczywistości nic nie zmieni.

moze tak moze nie czas pokaze:))ja nie zaklinam pisze jak ja widze 32 i 29 wsparcia nastepne 20 zobaczymy
  • Re: Korekta Autor: ~Pkc [88.156.133.*]
    Korekta całego wzrostu to zniesienie luka jest 25gr jak nie odbije to koniec 10gr.
    I już jest 25gr, gdyby to miała być korekta to teraz strzała na 33gr!! I to już!! Jeśli to sypanie na wyścigi tych od 10gr to termo już się nie podniesie. Było odbicie pod lipne info na 74gr, pod lipne info na 50gr, a teraz? 33gr, i ciemna mogila.
    I nie wierzcie w zapewnienia którymi nick termo ma i że pójdzie na 2xl , tak pójdzie na 2gr jak już wszyscy zrozumia ze to jest wał!
  • Re: Korekta Autor: ~bolek [5.184.36.*]
    Dnia 2019-10-01 o godz. 10:16 ~Pkc napisał(a):
    > I już jest 25gr, gdyby to miała być korekta to teraz strzała na 33gr!! I to już!! Jeśli to sypanie na wyścigi tych od 10gr to termo już się nie podniesie. Było odbicie pod lipne info na 74gr, pod lipne info na 50gr, a teraz? 33gr, i ciemna mogila.
    > > I nie wierzcie w zapewnienia którymi nick termo ma i że pójdzie na 2xl , tak pójdzie na 2gr jak już wszyscy zrozumia ze to jest wał!

poki co mamy ruch powrotny do podstaw wybicia 26gr
  • Re: Korekta Autor: ~src [88.156.134.*]
    Te wybicia nie wynikają z żadnej techniki tylko od daty kolejnych komunikatów a opory to miejsca gdzie brakuje już jeleni a gnv sypie i nie ma jak urosnac wyżej. Ale Ty kupujesz w dolkach Tu przed infem a gonisz drożej od gnv. Cudak :)
  • Re: Korekta Autor: ~bolek [5.184.51.*]
    Dnia 2019-10-04 o godz. 00:51 ~src napisał(a):
    > Te wybicia nie wynikają z żadnej techniki tylko od daty kolejnych komunikatów a opory to miejsca gdzie brakuje już jeleni a gnv sypie i nie ma jak urosnac wyżej. Ale Ty kupujesz w dolkach Tu przed infem a gonisz drożej od gnv. Cudak :)

bzdury piszesz spamerze z raciborza a co ty spac z nerwow nie mozesz o 1 w nocy ze haki masz na softblue i plg od 2 lat;))
    I kto tu analizy strzela z kolana na życzenie? Cienki Bolek?
  • Re: Korekta Autor: ~bolek [37.47.44.*]
    Dnia 2019-10-01 o godz. 17:55 ~Pkc napisał(a):
    > I kto tu analizy strzela z kolana na życzenie? Cienki Bolek?

to slucham co dalej mistrzu:))
  • Re: Korekta Autor: ~Codalej [89.64.18.*]
    Co dalej? Korekta czy dalsze odbicie? I na jakie poziomy?
  • Re: Korekta Autor: ~Piotrek [178.235.45.*]
    baaardzo wysooookie zapowiaaaadaja , będzie jazda pozytywna
  • Re: Korekta Autor: ~Adi [5.173.232.*]
    Nie rżnij Bolek technicznego cfaniaka. Podpisujesz się nie swoją analizą
  • Re: Korekta Autor: ~bolek [37.47.39.*]
    Dnia 2019-10-01 o godz. 19:46 ~Adi napisał(a):
    > Nie rżnij Bolek technicznego cfaniaka. Podpisujesz się nie swoją analizą

co za jezyk nienawiesci to tylko u nas w Polsce za 1zl bys zjadl,a po drugie co za problem wykup u okeya analizy,po trzecie naucz sie od okeya analiz dla mnie jeden z lepszych analitykow,a nie szerz jezyka nienawiesci jak to robi PIS w polityce czlowieku ochlon i sie tez naucz to nic nie kosztuje,a nie potrafisz opluwac na forum bankiera to twoja domena
  • Re: Korekta Autor: ~adi [83.26.220.*]
    Skoro wykupujesz to nie rżnij technika, lecz przez grzeczność podawaj, że "wg analizy okeya...". Co do pozostałej części Twojego wpisu, poproś lekarza to zmieni ci leki :)
    Dnia 2019-10-02 o godz. 08:29 ~adi napisał(a):
    > Skoro wykupujesz to nie rżnij technika, lecz przez grzeczność podawaj, że "wg analizy okeya...". Co do pozostałej części Twojego wpisu, poproś lekarza to zmieni ci leki :)

a co w tym zlego twoja nienawisc nie zna granic,oczywiscie wykupuje i uczylem sie AT od okeya indywidualnie ty tez mozesz,kto ci broni ,nie siej tu nienawiesci na forum bo zachowujesz sie jak dziecko z piaskownicy
    :):) ale czy z tobą wszystko w porządku, bo pitolisz 3po3, jakbyś był na jakiejś debacie:)
    Dnia 2019-10-02 o godz. 08:50 ~adi napisał(a):
    > :):) ale czy z tobą wszystko w porządku, bo pitolisz 3po3, jakbyś był na jakiejś debacie:)

a czy ty dobrze sie czujesz ,pisze po raz nty wykup abonement naucz sie analizy u okeya i nie narzekaj tutaj na forum i nie rzucaj takich teksow o lekarzach bo ja mam sie dobrze ze zdrowiem bo zachowujesz sie jak dziecko
    Twoja rozpierdziucha emocjonalna jest zabawna. Wracając do meritum, wykupuj sobie co chcesz, nawet abonament w play, ale nie pierdziel, że jesteś Lewandowskim z reklamy. Czyli dziel się wiedzą okey'a, ale nie wciskaj, że to Twoja.
    Dnia 2019-10-02 o godz. 09:02 ~adi napisał(a):
    > Twoja rozpierdziucha emocjonalna jest zabawna. Wracając do meritum, wykupuj sobie co chcesz, nawet abonament w play, ale nie pierdziel, że jesteś Lewandowskim z reklamy. Czyli dziel się wiedzą okey'a, ale nie wciskaj, że to Twoja.

moja i okeya analiza niepodoba ci sie to nie krzycz jak dziecko sie zachowujesz szkoda dyskutowac z toba,bo zachowujesz sie jak zaklamany pis zegnam
  • Re: Korekta Autor: ~Codalej [89.64.17.*]
    Cześć Bolek, jak można kupic abonament u okeya/ zapoznać się z analiza? Pozdr
    Dnia 2019-10-02 o godz. 09:08 ~Codalej napisał(a):
    > Cześć Bolek, jak można kupic abonament u okeya/ zapoznać się z analiza? Pozdr

nie podam ci adresu bo moder zaraz wykasuje,znac pod termo wpis okeya tam masz strone
  • Re: Korekta Autor: ~Adi [5.173.232.*]
    Jaka Twoja? Pajacujesz światłem odbitym
  • Re: Korekta Autor: ~src [88.156.134.*]
    Pod taki komunikat o umowie z SAH Trading BV to sky is the limit
    Dnia 2019-10-02 o godz. 07:36 ~src napisał(a):
    > Pod taki komunikat o umowie z SAH Trading BV to sky is the limit

twoja zenada nie ma granic kolejny z raciborza hakowiec to twoje powiedzenie src nie podoba sie spolka to nikt ci nie kaze kupowac ja kupilem mam srednia 29gr i twoje wpisy mnie nie interesuja src idz na softblue i tam rozdawaj za darmo akcje a najlepiej oddaj dzieciam chorym na raka na fundacje przynajmniej zrobisz dobry uczynem a nie zjejesz jadem tu na forum
    10gr lub 1,8zł innej opcji nie ma, która wersja milsza sercu?
  • Re: Korekta Autor: ~Acer [178.219.119.*]
    Pisaliście o korekcie przy 41 gr a tu już 30 gr. Wywalają i co dzień niższe ceny.
  • Re: Korekta Autor: ~bolek [37.47.128.*]
    Dnia 2019-10-03 o godz. 13:50 ~Acer napisał(a):
    > Pisaliście o korekcie przy 41 gr a tu już 30 gr. Wywalają i co dzień niższe ceny.

nie podoba sie spolka sprzedaj nie marudz a tymczasem dax ski dal juz 150%:)
  • Re: Korekta Autor: ~src [5.184.202.*]
    Nie podoba mi się. Ale nie sprzedam bo nie mam. Wolę być głosem rozsądku i prezentować zdrowe i sceptyczne podejście do spółki.
    Nie wszyscy grają na trupach i trafiają w dołki i górki jak Ty
  • Re: Korekta Autor: ~bolek [37.47.128.*]
    Dnia 2019-10-03 o godz. 15:07 ~src napisał(a):
    > Nie podoba mi się. Ale nie sprzedam bo nie mam. Wolę być głosem rozsądku i prezentować zdrowe i sceptyczne podejście do spółki.
    > > Nie wszyscy grają na trupach i trafiają w dołki i górki jak Ty

nie marudz pilnuj softblue
  • Re: Korekta Autor: ~manola [83.25.32.*]
    kto wywala ? człowieku nie pisz bzdur.
[x]
COREY 16,90% 0,34 2026-07-01 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.