Dnia 2019-09-30 o godz. 15:41 ~src napisał(a): > Wskaźniki schłodzone? Kutwa analizy jak na wig 20. Jakie wskaźniki jak c/z nie można ocenić bo tu zysków nie ma
naucz sie analizy dopiero pisz bzdury ostatnio pisalem ze powrot na 20gr i byl idealnie co do grosza i powrot 51 jak src sie nauczysz analiz to dopiero klep bzdury
I już jest 25gr, gdyby to miała być korekta to teraz strzała na 33gr!! I to już!! Jeśli to sypanie na wyścigi tych od 10gr to termo już się nie podniesie. Było odbicie pod lipne info na 74gr, pod lipne info na 50gr, a teraz? 33gr, i ciemna mogila.
I nie wierzcie w zapewnienia którymi nick termo ma i że pójdzie na 2xl , tak pójdzie na 2gr jak już wszyscy zrozumia ze to jest wał!
Dnia 2019-10-01 o godz. 10:16 ~Pkc napisał(a): > I już jest 25gr, gdyby to miała być korekta to teraz strzała na 33gr!! I to już!! Jeśli to sypanie na wyścigi tych od 10gr to termo już się nie podniesie. Było odbicie pod lipne info na 74gr, pod lipne info na 50gr, a teraz? 33gr, i ciemna mogila. > > I nie wierzcie w zapewnienia którymi nick termo ma i że pójdzie na 2xl , tak pójdzie na 2gr jak już wszyscy zrozumia ze to jest wał!
poki co mamy ruch powrotny do podstaw wybicia 26gr
Te wybicia nie wynikają z żadnej techniki tylko od daty kolejnych komunikatów a opory to miejsca gdzie brakuje już jeleni a gnv sypie i nie ma jak urosnac wyżej. Ale Ty kupujesz w dolkach Tu przed infem a gonisz drożej od gnv. Cudak :)
Dnia 2019-10-04 o godz. 00:51 ~src napisał(a): > Te wybicia nie wynikają z żadnej techniki tylko od daty kolejnych komunikatów a opory to miejsca gdzie brakuje już jeleni a gnv sypie i nie ma jak urosnac wyżej. Ale Ty kupujesz w dolkach Tu przed infem a gonisz drożej od gnv. Cudak :)
bzdury piszesz spamerze z raciborza a co ty spac z nerwow nie mozesz o 1 w nocy ze haki masz na softblue i plg od 2 lat;))
Dnia 2019-10-01 o godz. 19:46 ~Adi napisał(a): > Nie rżnij Bolek technicznego cfaniaka. Podpisujesz się nie swoją analizą
co za jezyk nienawiesci to tylko u nas w Polsce za 1zl bys zjadl,a po drugie co za problem wykup u okeya analizy,po trzecie naucz sie od okeya analiz dla mnie jeden z lepszych analitykow,a nie szerz jezyka nienawiesci jak to robi PIS w polityce czlowieku ochlon i sie tez naucz to nic nie kosztuje,a nie potrafisz opluwac na forum bankiera to twoja domena
Skoro wykupujesz to nie rżnij technika, lecz przez grzeczność podawaj, że "wg analizy okeya...". Co do pozostałej części Twojego wpisu, poproś lekarza to zmieni ci leki :)
Dnia 2019-10-02 o godz. 08:29 ~adi napisał(a): > Skoro wykupujesz to nie rżnij technika, lecz przez grzeczność podawaj, że "wg analizy okeya...". Co do pozostałej części Twojego wpisu, poproś lekarza to zmieni ci leki :)
a co w tym zlego twoja nienawisc nie zna granic,oczywiscie wykupuje i uczylem sie AT od okeya indywidualnie ty tez mozesz,kto ci broni ,nie siej tu nienawiesci na forum bo zachowujesz sie jak dziecko z piaskownicy
Dnia 2019-10-02 o godz. 08:50 ~adi napisał(a): > :):) ale czy z tobą wszystko w porządku, bo pitolisz 3po3, jakbyś był na jakiejś debacie:)
a czy ty dobrze sie czujesz ,pisze po raz nty wykup abonement naucz sie analizy u okeya i nie narzekaj tutaj na forum i nie rzucaj takich teksow o lekarzach bo ja mam sie dobrze ze zdrowiem bo zachowujesz sie jak dziecko
Twoja rozpierdziucha emocjonalna jest zabawna. Wracając do meritum, wykupuj sobie co chcesz, nawet abonament w play, ale nie pierdziel, że jesteś Lewandowskim z reklamy. Czyli dziel się wiedzą okey'a, ale nie wciskaj, że to Twoja.
Dnia 2019-10-02 o godz. 09:02 ~adi napisał(a): > Twoja rozpierdziucha emocjonalna jest zabawna. Wracając do meritum, wykupuj sobie co chcesz, nawet abonament w play, ale nie pierdziel, że jesteś Lewandowskim z reklamy. Czyli dziel się wiedzą okey'a, ale nie wciskaj, że to Twoja.
moja i okeya analiza niepodoba ci sie to nie krzycz jak dziecko sie zachowujesz szkoda dyskutowac z toba,bo zachowujesz sie jak zaklamany pis zegnam
Dnia 2019-10-02 o godz. 07:36 ~src napisał(a): > Pod taki komunikat o umowie z SAH Trading BV to sky is the limit
twoja zenada nie ma granic kolejny z raciborza hakowiec to twoje powiedzenie src nie podoba sie spolka to nikt ci nie kaze kupowac ja kupilem mam srednia 29gr i twoje wpisy mnie nie interesuja src idz na softblue i tam rozdawaj za darmo akcje a najlepiej oddaj dzieciam chorym na raka na fundacje przynajmniej zrobisz dobry uczynem a nie zjejesz jadem tu na forum
Nie podoba mi się. Ale nie sprzedam bo nie mam. Wolę być głosem rozsądku i prezentować zdrowe i sceptyczne podejście do spółki.
Nie wszyscy grają na trupach i trafiają w dołki i górki jak Ty
Dnia 2019-10-03 o godz. 15:07 ~src napisał(a): > Nie podoba mi się. Ale nie sprzedam bo nie mam. Wolę być głosem rozsądku i prezentować zdrowe i sceptyczne podejście do spółki. > > Nie wszyscy grają na trupach i trafiają w dołki i górki jak Ty