• Dzięki za tani papier Autor: ~Wiem [31.0.47.*]
    Jw
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: ~westors [83.4.153.*]
    ale długo to nie potrwa
    trzeba brać
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: ~inwest [83.4.153.*]
    wszystko do 1 zeta to promocja
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: ~Warren [104.131.188.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 12:07 ~inwest napisał(a):
    > wszystko do 1 zeta to promocja

Bierz więc za wszystko co masz. No chyba że piszesz to bo coś poszło nie tak i przestali frajerzy odbierać ten bezcenny walor prawie upadłej firmy. Naiwnych jak widać coraz mniej chociaż i tak ich sporo się tutaj znalazło że chcieli za to coś dawać po 40 i więcej groszy.
    i tobie też tak radzę :):):)
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: ~Warren [104.236.213.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 12:25 ~westors napisał(a):
    > i tobie też tak radzę :):):)

Nie życz nikomu co tobie nie miłe.
    Dziękuję postoję , ruletka nie dla mnie. Działa stary mechanizm, podbitka pod lipne info , zamieszanie na forum i pokazanie publice ile set % można tutaj szybko i bezproblemowo wyciągnąć i opychanie tego co się zebrało w 1 etapie. Sam to robiłem na wielu
    spółkach ale tam coś firmy działały tutaj masz wydmuchę z prezesem który tylko potrafi łapy wyciągać po kasę a tyle lat
    nic akcjonariuszom nie dał. Wpłata ( jak oczywiście przyjdzie) natychmiast będzie "rozwalona" na spłatę obligów a ciekawe
    za co zakład wybudują. Za dużo tu długów i ludzi na nieodpowiednim stanowisku - samych stanowisk zresztą też o 80% za dużo
    ale co to dla prezesa ma chłop lekką rączke nie za swoje w końcu.

• Re: Dzięki za tani papier Autor: ~plugawy [188.146.36.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 12:33 ~Warren napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:25 ~westors napisał(a):
    > > i tobie też tak radzę :):):)
    >
    > Nie życz nikomu co tobie nie miłe.
    > Dziękuję postoję , ruletka nie dla mnie. Działa stary mechanizm, podbitka pod lipne info , zamieszanie na forum i pokazanie publice ile set % można tutaj szybko i bezproblemowo wyciągnąć i opychanie tego co się zebrało w 1 etapie. Sam to robiłem na wielu
    > spółkach ale tam coś firmy działały tutaj masz wydmuchę z prezesem który tylko potrafi łapy wyciągać po kasę a tyle lat
    > nic akcjonariuszom nie dał. Wpłata ( jak oczywiście przyjdzie) natychmiast będzie "rozwalona" na spłatę obligów a ciekawe
    > za co zakład wybudują. Za dużo tu długów i ludzi na nieodpowiednim stanowisku - samych stanowisk zresztą też o 80% za dużo
    > ale co to dla prezesa ma chłop lekką rączke nie za swoje w końcu.
    >

Ale żeś się rozpruł paróweczko:)))) Pilnuj lepiej patiszona, bo jak sam widzisz "dobrodzieji" tu już jest full:))))
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: pati_ [178.37.194.*]
    Masz rację "dobrodziei" jest tutaj full. Oczywiście ten warren to też "dobrodziej".

Pozdr.
    Dnia 2019-09-24 o godz. 12:46 pati_ napisał(a):
    > Masz rację "dobrodziei" jest tutaj full. Oczywiście ten warren to też "dobrodziej".
    >
    > Pozdr.

Nie pozwolę obrażać ukochanego i miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Świętokrzyskiego!
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: ~Warren [104.236.55.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 12:53 ~plugawy napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:46 pati_ napisał(a):
    > > Masz rację "dobrodziei" jest tutaj full. Oczywiście ten warren to też "dobrodziej".
    > >
    > > Pozdr.
    >
    > Nie pozwolę obrażać ukochanego i miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Świętokrzyskiego!

Nie pozwalaj, tyle razy się już tutaj przechwalałeś ile zarobiłeś a jak jest rzeczywistość wiemy tylko my z Pati.
    Pilnować jej nie muszę sama już teraz się pilnuje i jest grzeczna więc pełny relaks Jokerku
    Dnia 2019-09-24 o godz. 13:01 ~Warren napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:53 ~plugawy napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:46 pati_ napisał(a):
    > > > Masz rację "dobrodziei" jest tutaj full. Oczywiście ten warren to też "dobrodziej".
    > > >
    > > > Pozdr.
    > >
    > > Nie pozwolę obrażać ukochanego i miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Świętokrzyskiego!
    >
    > Nie pozwalaj, tyle razy się już tutaj przechwalałeś ile zarobiłeś a jak jest rzeczywistość wiemy tylko my z Pati.
    > Pilnować jej nie muszę sama już teraz się pilnuje i jest grzeczna więc pełny relaks Jokerku

Mówisz że wiecie?:) Ale od Rudolfa czy mojej żony?:)))) Mówisz że już jest grzeczna?:) Toż to ulga dla ciebie po tylu latach prawda?:))))))))))))
    Dnia 2019-09-24 o godz. 13:06 ~plugawy napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:01 ~Warren napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:53 ~plugawy napisał(a):
    > > > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:46 pati_ napisał(a):
    > > > > Masz rację "dobrodziei" jest tutaj full. Oczywiście ten warren to też "dobrodziej".
    > > > >
    > > > > Pozdr.
    > > >
    > > > Nie pozwolę obrażać ukochanego i miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Świętokrzyskiego!
    > >
    > > Nie pozwalaj, tyle razy się już tutaj przechwalałeś ile zarobiłeś a jak jest rzeczywistość wiemy tylko my z Pati.
    > > Pilnować jej nie muszę sama już teraz się pilnuje i jest grzeczna więc pełny relaks Jokerku
    >
    > Mówisz że wiecie?:) Ale od Rudolfa czy mojej żony?:)))) Mówisz że już jest grzeczna?:) Toż to ulga dla ciebie po tylu latach prawda?:))))))))))))

Ulga nie ulga - lepiej późno niż wcale. Pokutę odbyła i jej wybaczyłem. Żonę masz ładną ale wolę dowiedzieć się prawdy od twojego Rudolfa - wiadomo zwierzak nigdy człowieka nie okłamie.
    Dnia 2019-09-24 o godz. 13:09 ~Warren napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:06 ~plugawy napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:01 ~Warren napisał(a):
    > > > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:53 ~plugawy napisał(a):
    > > > > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:46 pati_ napisał(a):
    > > > > > Masz rację "dobrodziei" jest tutaj full. Oczywiście ten warren to też "dobrodziej".
    > > > > >
    > > > > > Pozdr.
    > > > >
    > > > > Nie pozwolę obrażać ukochanego i miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Świętokrzyskiego!
    > > >
    > > > Nie pozwalaj, tyle razy się już tutaj przechwalałeś ile zarobiłeś a jak jest rzeczywistość wiemy tylko my z Pati.
    > > > Pilnować jej nie muszę sama już teraz się pilnuje i jest grzeczna więc pełny relaks Jokerku
    > >
    > > Mówisz że wiecie?:) Ale od Rudolfa czy mojej żony?:)))) Mówisz że już jest grzeczna?:) Toż to ulga dla ciebie po tylu latach prawda?:))))))))))))
    >
    > Ulga nie ulga - lepiej późno niż wcale. Pokutę odbyła i jej wybaczyłem. Żonę masz ładną ale wolę dowiedzieć się prawdy od twojego Rudolfa - wiadomo zwierzak nigdy człowieka nie okłamie.

Dziękuje, to fakt że zwierzę nigdy nie kłamie, ale Rudolf jest plugawy i kłamie nawet mnie psi syn!:)
    Dnia 2019-09-24 o godz. 13:12 ~plugawy napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:09 ~Warren napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:06 ~plugawy napisał(a):
    > > > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:01 ~Warren napisał(a):
    > > > > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:53 ~plugawy napisał(a):
    > > > > > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:46 pati_ napisał(a):
    > > > > > > Masz rację "dobrodziei" jest tutaj full. Oczywiście ten warren to też "dobrodziej".
    > > > > > >
    > > > > > > Pozdr.
    > > > > >
    > > > > > Nie pozwolę obrażać ukochanego i miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Świętokrzyskiego!
    > > > >
    > > > > Nie pozwalaj, tyle razy się już tutaj przechwalałeś ile zarobiłeś a jak jest rzeczywistość wiemy tylko my z Pati.
    > > > > Pilnować jej nie muszę sama już teraz się pilnuje i jest grzeczna więc pełny relaks Jokerku
    > > >
    > > > Mówisz że wiecie?:) Ale od Rudolfa czy mojej żony?:)))) Mówisz że już jest grzeczna?:) Toż to ulga dla ciebie po tylu latach prawda?:))))))))))))
    > >
    > > Ulga nie ulga - lepiej późno niż wcale. Pokutę odbyła i jej wybaczyłem. Żonę masz ładną ale wolę dowiedzieć się prawdy od twojego Rudolfa - wiadomo zwierzak nigdy człowieka nie okłamie.
    >
    > Dziękuje, to fakt że zwierzę nigdy nie kłamie, ale Rudolf jest plugawy i kłamie nawet mnie psi syn!:)

Bo nie masz do niego podejścia a reklamujesz się jako hodowca ;) Pamiętaj pies wyczuwa dobrego człowieka na kilometr.

Dnia 2019-09-24 o godz. 13:22 ~Warren napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:12 ~plugawy napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:09 ~Warren napisał(a):
    > > > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:06 ~plugawy napisał(a):
    > > > > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:01 ~Warren napisał(a):
    > > > > > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:53 ~plugawy napisał(a):
    > > > > > > Dnia 2019-09-24 o godz. 12:46 pati_ napisał(a):
    > > > > > > > Masz rację "dobrodziei" jest tutaj full. Oczywiście ten warren to też "dobrodziej".
    > > > > > > >
    > > > > > > > Pozdr.
    > > > > > >
    > > > > > > Nie pozwolę obrażać ukochanego i miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Świętokrzyskiego!
    > > > > >
    > > > > > Nie pozwalaj, tyle razy się już tutaj przechwalałeś ile zarobiłeś a jak jest rzeczywistość wiemy tylko my z Pati.
    > > > > > Pilnować jej nie muszę sama już teraz się pilnuje i jest grzeczna więc pełny relaks Jokerku
    > > > >
    > > > > Mówisz że wiecie?:) Ale od Rudolfa czy mojej żony?:)))) Mówisz że już jest grzeczna?:) Toż to ulga dla ciebie po tylu latach prawda?:))))))))))))
    > > >
    > > > Ulga nie ulga - lepiej późno niż wcale. Pokutę odbyła i jej wybaczyłem. Żonę masz ładną ale wolę dowiedzieć się prawdy od twojego Rudolfa - wiadomo zwierzak nigdy człowieka nie okłamie.
    > >
    > > Dziękuje, to fakt że zwierzę nigdy nie kłamie, ale Rudolf jest plugawy i kłamie nawet mnie psi syn!:)
    >
    > Bo nie masz do niego podejścia a reklamujesz się jako hodowca ;) Pamiętaj pies wyczuwa dobrego człowieka na kilometr.
    >

No ale ja nie jestem dobrym człowiekiem, ani moje pity nie są dobrymi psami:)
    Joker po starej znajomości, zostaw to truchło na razie ,kupimy niżej - o wiele niżej a wal teraz na EEX zrobimy kółeczko jak się uda i tą padlinę zbierzemy po 30gr
    Dnia 2019-09-24 o godz. 13:20 ~Warren napisał(a):
    > Joker po starej znajomości, zostaw to truchło na razie ,kupimy niżej - o wiele niżej a wal teraz na EEX zrobimy kółeczko jak się uda i tą padlinę zbierzemy po 30gr

No może masz rację, ale kiedy nie mogę-Jaśko obiecał mi osobiście że to już!:)))
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: ~kc [178.217.249.*]
    ty wiem , tyle wiesz co zjesz .
    Dnia 2019-09-24 o godz. 13:29 ~kc napisał(a):
    > ty wiem , tyle wiesz co zjesz .

Wie , tylko źle interpretuje fakty. Wpłata faktycznie miała być na początku tygodnia ale od razu wszystko miało pójść na przemiał.
    Oczywiście to że coś tutaj miało być nie oznacza że będzie no ale komu to przeszkadza 150% w parę dni nie chodzi piechotą ;)
    Dnia 2019-09-24 o godz. 13:27 ~plugawy napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:20 ~Warren napisał(a):
    > > Joker po starej znajomości, zostaw to truchło na razie ,kupimy niżej - o wiele niżej a wal teraz na EEX zrobimy kółeczko jak się uda i tą padlinę zbierzemy po 30gr
    >
    > No może masz rację, ale kiedy nie mogę-Jaśko obiecał mi osobiście że to już!:)))

He he osobiście , musiałbyś tam najpierw pojechać. Daj spokój szkoda zdrowia on już sam nie wie kiedy ściemnia, Gerda też już nie wie co się dzieje a też mają trochę do wywalenia. To gorący kartofel i było do przewidzenia że będzie mini pompka te akcje muszą przecież zmienić właściciela zanim będzie płacz.

• Re: Dzięki za tani papier Autor: ~all [193.239.56.*]
    Warren proponuje sie przestac blaznic na forum dajac rady ,papier dal 200-300% w ciagu miesiaca ,gdzie byles jak bylo po 20gr znawco?
    Dnia 2019-09-24 o godz. 13:37 ~all napisał(a):
    > Warren proponuje sie przestac blaznic na forum dajac rady ,papier dal 200-300% w ciagu miesiaca ,gdzie byles jak bylo po 20gr znawco?

Zbierałem oczywiście a przecież nie będę o tym pisać. Joker mnie kiedyś nauczył że można pisać w drugą stronę jak papier będzie spadać to pomimo że podasz docelową cenę odkupu i tak choć będą krzyczeć tam dojdzie. Nikt ci oczywiście nie podziękuję ale po co mi to.

Dnia 2019-09-24 o godz. 13:41 ~Warren napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:37 ~all napisał(a):
    > > Warren proponuje sie przestac blaznic na forum dajac rady ,papier dal 200-300% w ciagu miesiaca ,gdzie byles jak bylo po 20gr znawco?
    >
    > Zbierałem oczywiście a przecież nie będę o tym pisać. Joker mnie kiedyś nauczył że można pisać w drugą stronę jak papier będzie spadać to pomimo że podasz docelową cenę odkupu i tak choć będą krzyczeć tam dojdzie. Nikt ci oczywiście nie podziękuję ale po co mi to.
    >

Oj dajcie już spokój, nie wolno się kłócić i przekomarzać kto lepszy w ogrywaniu drobnicy-na spokojnie niech każdy z nas sobie rzepkę skrobie:)))
    Warren czekał na 1 gr
    ''Jaś nie doczekał''
    Dnia 2019-09-24 o godz. 13:44 ~westors napisał(a):
    > Warren czekał na 1 gr
    > ''Jaś nie doczekał''

To też tu będzie ale na razie czekam na 25-30gr i tam mi kolego oddasz ten cenny walor z pocałowaniem w rączkę.
    Dnia 2019-09-24 o godz. 13:55 ~Warren napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 13:44 ~westors napisał(a):
    > > Warren czekał na 1 gr
    > > ''Jaś nie doczekał''
    >
    > To też tu będzie ale na razie czekam na 25-30gr i tam mi kolego oddasz ten cenny walor z pocałowaniem w rączkę.

Najlepsze jest to iż można jak już wspomniałeś pisać im całą prawdę i w niczym to nie przeszkodzi jak mawiał prof. wiatr swego czasu:) Ja zawsze jak się uda większy sztos to muszę pocałować rudusia w kapucyna niestety:(
    Uuuu prof. Wiatr ?
    Jak się ma takie ''autorytety''
    to jestem spokojny o rynek
    Dnia 2019-09-24 o godz. 14:07 ~westors napisał(a):
    > Uuuu prof. Wiatr ?
    > Jak się ma takie ''autorytety''
    > to jestem spokojny o rynek

Spokojny o rynek? ale jaki rynek-krakowski?:)
    Nie mów iż znasz zacnego prof. wiatra? Pobierałem od niego nauki oj to będzie jakieś ponad 15 lat temu:)
    Jak ma na imię skoro go znasz?:)
    Jeżeli to Jerzy,albo jego syn to z gospodarką rynkową mają tyle wspólnego co właśnie z rynkiem w Krakowie
    Obaj służyli ''słusznej sprawie''
    Jeżeli to twoje autorytety to nie dziwię się twoim ''mądrością'' na forum
    Dnia 2019-09-24 o godz. 14:29 ~westors napisał(a):
    > Jeżeli to Jerzy,albo jego syn to z gospodarką rynkową mają tyle wspólnego co właśnie z rynkiem w Krakowie
    > Obaj służyli ''słusznej sprawie''
    > Jeżeli to twoje autorytety to nie dziwię się twoim ''mądrością'' na forum

Przypominam tylko koledze że nie siedzi na KGHM lub CDR gdzie możesz podpierać się gospodarką rynkową.
    Ty jesteś tutaj na FLD gdzie od zawsze rządziła spekuła i Janek ;) Tu rządzi psychologia tłumu i lepiej jej się
    szybko naucz jak chcesz coś zarobić.

Dnia 2019-09-24 o godz. 14:35 ~Warren napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 14:29 ~westors napisał(a):
    > > Jeżeli to Jerzy,albo jego syn to z gospodarką rynkową mają tyle wspólnego co właśnie z rynkiem w Krakowie
    > > Obaj służyli ''słusznej sprawie''
    > > Jeżeli to twoje autorytety to nie dziwię się twoim ''mądrością'' na forum
    >
    > Przypominam tylko koledze że nie siedzi na KGHM lub CDR gdzie możesz podpierać się gospodarką rynkową.
    > Ty jesteś tutaj na FLD gdzie od zawsze rządziła spekuła i Janek ;) Tu rządzi psychologia tłumu i lepiej jej się
    > szybko naucz jak chcesz coś zarobić.
    >

:)))))))))))))))) polać temu Panu!:)
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: ~Warren [162.243.246.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 14:37 ~plugawy napisał(a):

>
    > :)))))))))))))))) polać temu Panu!:)

Pamiętasz kto i kiedy powiedział żeby nie robić z szamba perfumerii ;)
    Tutaj można idealnie to zastosować. Na nic górnolotne słowa Janko nie potrafił
    zbudować sobie działający zakład to na pewno wybuduje je na całym świecie.
    No ale sam przyznasz że bajerę Janek ma jak mało kto.

Dnia 2019-09-24 o godz. 14:29 ~westors napisał(a):
    > Jeżeli to Jerzy,albo jego syn to z gospodarką rynkową mają tyle wspólnego co właśnie z rynkiem w Krakowie
    > Obaj służyli ''słusznej sprawie''
    > Jeżeli to twoje autorytety to nie dziwię się twoim ''mądrością'' na forum

Widzisz pączusiu ani to Jerzy, ani jego syn:) Prof. ma dwie córki tak gwoli ścisłości, a jeśli chodzi o giełdę to sądzę, iż zapłaciłbyś ciężkie pieniądze żeby się podszkolić:) Nie wiem nawet kim są ludzie których wspominasz-wybacz jestem ignorantem i nie chcę mi się tego sprawdzać:)
    Może i inny Wiatr ale jak czytam to i zapach i poglądy i ''mądrości'' zbieżne (:(:(:
    jezeli papier spadlby do poziomu o ktorym piszesz to wtedy nie bedzie go juz warto kupowac nawet po 1gr ,takze gratuluje strategii , porozmawiamy za tydzien wtedy napisze cos wiecej
    Dnia 2019-09-24 o godz. 14:02 ~all napisał(a):
    > jezeli papier spadlby do poziomu o ktorym piszesz to wtedy nie bedzie go juz warto kupowac nawet po 1gr ,takze gratuluje strategii , porozmawiamy za tydzien wtedy napisze cos wiecej

Spokojnie , będzie warto , to jest do pewnego stopnia spółka nieśmiertelna ile to już razy miał być koniec i powstawała z popiołów.
    Wcześniej czy później oczywiście ten 1gr tu zawita ale do tego czasu będzie jeszcze nie jedna jazda bez trzymanki. Cytując klasyka rządzi tutaj nie od dziś chciwość przeplatana strachem.
    Za tydzień po prostu zmienisz nick i tyle - za szybko było grane info o wpłacie i już się wypala bo dociera do małych główek że inf było tutaj milion ale żadna się na razie nie sprawdziła więc statystycznie znów tak będzie. Teraz jest oczywiście więcej rozgrywających więc i pozycje lepiej delikatnie zajmować bo kto wie co im do głowy strzeli z samym sypiącym Jankiem można było spokojnie sobie poradzić.
    jest prawda
    g....o prawda
    i statystyka
    więc nią się nie podpieraj
    po pierwsze nie zmieniam nicka ,po drugie tak jak napisal kolega wyzej ,po trzecie gdzie byles przy 17-20gr ?
    Dnia 2019-09-24 o godz. 14:40 ~all napisał(a):
    > po pierwsze nie zmieniam nicka ,po drugie tak jak napisal kolega wyzej ,po trzecie gdzie byles przy 17-20gr ?

Poczytaj moje wcześniejsze wypowiedzi to zobaczysz gdzie byłem.
    Kolega wyżej nie siedzi tutaj tyle lat więc może mniej znać tą przeperłę.
    Zresztą macie ochotę łykajcie czas pokaże dlaczego nie mieliście racji ;)
    Tu nie ma fundamentów tu jest tylko strach i chciwość - sam pomyśl w jakim teraz
    jesteśmy momencie.

a ty tak szczujesz i odstraszasz z altruistycznych pobudek ?
    żeby wszystkich ustrzec przed ''crapem'' ''gniotem'' i co tam jeszcze ?
    Dnia 2019-09-24 o godz. 14:50 ~westors napisał(a):
    > a ty tak szczujesz i odstraszasz z altruistycznych pobudek ?
    > żeby wszystkich ustrzec przed ''crapem'' ''gniotem'' i co tam jeszcze ?

Chyba żartujesz , już pisałem co chcę ale znów nie czytasz uważnie ;)
    Dnia 2019-09-24 o godz. 14:51 ~Warren napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 14:50 ~westors napisał(a):
    > > a ty tak szczujesz i odstraszasz z altruistycznych pobudek ?
    > > żeby wszystkich ustrzec przed ''crapem'' ''gniotem'' i co tam jeszcze ?
    >
    > Chyba żartujesz , już pisałem co chcę ale znów nie czytasz uważnie ;)

Hahahahahaaa :))))))))))))))))))) To jest to, to totunio!:))) Dzień świstaka!:)
    my Warren lykalismy akcje ponizej 20gr oficjalnie to przyznajac na forum,Ty wtedy byles schowany gleboko w norze,teraz po 300% wzroscie nagle wyszedles i dajesz rady, dlugo bedziesz dochodzil do siebie po tarumie jaka Jan wam zafundowal
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: ~Warren [104.236.70.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 15:14 ~all napisał(a):
    > my Warren lykalismy akcje ponizej 20gr oficjalnie to przyznajac na forum,Ty wtedy byles schowany gleboko w norze,teraz po 300% wzroscie nagle wyszedles i dajesz rady, dlugo bedziesz dochodzil do siebie po tarumie jaka Jan wam zafundowal

Tak masz racje jestem na psychotropach ta trauma to coś strasznego.
    Masz od 20gr i dalej trzymasz ? No cóż Janek takich lubi ;)
    mysle ze Janek takich co kupuja po 20gr wlasnie nie lubi ,on lubi takich jak Ty co kupuja po 1zl
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: ~Warren [104.131.92.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 15:25 ~all napisał(a):
    > mysle ze Janek takich co kupuja po 20gr wlasnie nie lubi ,on lubi takich jak Ty co kupuja po 1zl

Ale się tutaj "akcjonariat" zleciał - czytać nie potrafią a chcą coś zarobić.
    Jeszcze raz łopatologicznie wytłumaczę , tego cuda za 50gr już nie chciałem to tym bardziej
    nie wezmę za 1zł zrozum to w końcu. Jak chcesz być masochistą to kupuj i ciągnij to do tej
    magicznej złotówki ale pamiętaj że samo prywatne forum ma do wywalenia ponad 4mln ( o ile jeszcze ma tyle)
    Janek już na szczęście golas ale gerdziaki też swoje kupili i czas pokaże czy to już teraz będą gonić.
    Chcesz się bić z koniem bij się ja popatrzę i zobaczymy za tydzień/dwa co napiszesz.

zanim zaczniemy dalsza dyskusje ,zadam proste pytanie,co tutaj robisz Warren ? wiemy ze akcji nie chcesz poniewaz juz to wyjasniles ,wiec ?
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: ~Warren [104.236.233.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 15:40 ~all napisał(a):
    > zanim zaczniemy dalsza dyskusje ,zadam proste pytanie,co tutaj robisz Warren ? wiemy ze akcji nie chcesz poniewaz juz to wyjasniles ,wiec ?

No widzisz jak można z tobą dyskutować jak nie rozumiesz co piszę. Ja te akcje chcę inaczej bym tu przecież nie siedział tylko nie po 40 czy 50gr po prostu. Podałem przecież cenę za którą znów kupię - oczywiście będzie ona aktualna jak jakakolwiek kasa do firmy wpłynie - co nie koniecznie musi się sprawdzić bo tu już było tylu darczyńców choćby wielki Adam z USA który gdzieś utknął z walizką pełną dolarów. Czekam więc spokojnie co się wydarzy i raczej się doczekam.

jakoś wszyscy na forum niekumaci tylko warren WIE
    przypomina mi to nijakiego księgowego tigera
  • Re: Dzięki za tani papier Autor: ~Warren [107.170.145.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 15:56 ~westors napisał(a):
    > jakoś wszyscy na forum niekumaci tylko warren WIE
    > przypomina mi to nijakiego księgowego tigera

Jakby go wtedy ludzie słuchali to nie kupowaliby po 1zł i drożej więc lepiej się nim nie posiłkuj bo znów kapiszon.

[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.