Dnia 2019-09-25 o godz. 08:58 ~plugawy napisał(a): > Dnia 2019-09-25 o godz. 08:54 ~westors napisał(a): > > kierunek północ > > Atak na 60gr.-do boju i miłego dnia życzę wszystkim zakochanym w naszej perełce:)))
Musiałbyś sam najpierw ruszyć bo wiesz że teraz obserwują i zagryzają pazury. Trzeba pokazać kierunek inaczej sami nie podejmą decyzji zakupu czy sprzedaży. W końcu taniej nie będzie więc na co czekać ;)
Dnia 2019-09-25 o godz. 09:07 ~Warren napisał(a): > Dnia 2019-09-25 o godz. 08:58 ~plugawy napisał(a): > > Dnia 2019-09-25 o godz. 08:54 ~westors napisał(a): > > > kierunek północ > > > > Atak na 60gr.-do boju i miłego dnia życzę wszystkim zakochanym w naszej perełce:))) > > Musiałbyś sam najpierw ruszyć bo wiesz że teraz obserwują i zagryzają pazury. Trzeba pokazać kierunek > inaczej sami nie podejmą decyzji zakupu czy sprzedaży. > W końcu taniej nie będzie więc na co czekać ;)
Spokojnie, długo presji nie wytrzymają lemingi, jak nie będzie za chwilę rosło to wystarczy im czerwony pokazać i ruszą w wyznaczonym kierunku:)
Dnia 2019-09-25 o godz. 09:11 ~plugawy napisał(a): > Dnia 2019-09-25 o godz. 09:07 ~Warren napisał(a): > > Dnia 2019-09-25 o godz. 08:58 ~plugawy napisał(a): > > > Dnia 2019-09-25 o godz. 08:54 ~westors napisał(a): > > > > kierunek północ > > > > > > Atak na 60gr.-do boju i miłego dnia życzę wszystkim zakochanym w naszej perełce:))) > > > > Musiałbyś sam najpierw ruszyć bo wiesz że teraz obserwują i zagryzają pazury. Trzeba pokazać kierunek > > inaczej sami nie podejmą decyzji zakupu czy sprzedaży. > > W końcu taniej nie będzie więc na co czekać ;) > > Spokojnie, długo presji nie wytrzymają lemingi, jak nie będzie za chwilę rosło to wystarczy im czerwony pokazać i ruszą w wyznaczonym kierunku:)
No to czekamy ;) Ja obstawiam na dzisiaj czerwień , no chyba że ktoś jeszcze ma coś do wywalenia to najpierw im pokaże ulubiony zielony kolor ;) Czas leci a kaski na razie nie widać , napięcie rośnie oczy wpatrzone w monitor , gdzie te ESPI ;)
a Co masz obstawiac Warren jak nie zalapales sie na akcje po 20 gr ,a teraz plujesz od rana do wieczora zeby kupic po 30gr ,Twoja zachwalana perla w portfelu do taki sam gniot EEX ,gdzie jak jest podbitka to wiadomo,ze rodzina sprzedaje ,no i zawsze Was tam karmia wzrostem przychodow ,a z zyski to rownia pochyla
Dnia 2019-09-25 o godz. 09:19 ~all napisał(a): > a Co masz obstawiac Warren jak nie zalapales sie na akcje po 20 gr ,a teraz plujesz od rana do wieczora zeby kupic po 30gr ,Twoja zachwalana perla w portfelu do taki sam gniot EEX ,gdzie jak jest podbitka to wiadomo,ze rodzina sprzedaje ,no i zawsze Was tam karmia wzrostem przychodow ,a z zyski to rownia pochyla
Gdzie ty tu chłopie jakieś plucie widzisz. Może chcesz mi napisać że to super firma. Może już zapomniałeś kiedy było huczne otwarcie gdzie później miało być już tylko z górki. Może zapomniałeś ile ta wydmuszka ma już długów i ile co miesiąc dochodzi nowych. Może zapomniałeś o tych licytacjach BMW , nie płaconych pensjach etc. Oczywiście można udawać że wszystko ok i grzać dyszel ja nie zamierzam przeszkadzać. Jak już euforia przejdzie w rozżalenie to znów się wymienimy tymi akcjami i sam będziesz pluł na tą firmę jakby się coś zmieniło. EEX ma dać zarobić i tyle , co robi rodzinka wszyscy wiedzą co nie znaczy że tam się zarobić nie da - tak jak i tutaj zresztą ;) Jedna różnica to to że oni cokolwiek robią i mają dochody.
Dnia 2019-09-25 o godz. 09:15 ~Warren napisał(a): > Dnia 2019-09-25 o godz. 09:11 ~plugawy napisał(a): > > Dnia 2019-09-25 o godz. 09:07 ~Warren napisał(a): > > > Dnia 2019-09-25 o godz. 08:58 ~plugawy napisał(a): > > > > Dnia 2019-09-25 o godz. 08:54 ~westors napisał(a): > > > > > kierunek północ > > > > > > > > Atak na 60gr.-do boju i miłego dnia życzę wszystkim zakochanym w naszej perełce:))) > > > > > > Musiałbyś sam najpierw ruszyć bo wiesz że teraz obserwują i zagryzają pazury. Trzeba pokazać kierunek > > > inaczej sami nie podejmą decyzji zakupu czy sprzedaży. > > > W końcu taniej nie będzie więc na co czekać ;) > > > > Spokojnie, długo presji nie wytrzymają lemingi, jak nie będzie za chwilę rosło to wystarczy im czerwony pokazać i ruszą w wyznaczonym kierunku:) > > No to czekamy ;) > Ja obstawiam na dzisiaj czerwień , no chyba że ktoś jeszcze ma coś do wywalenia to najpierw im pokaże ulubiony zielony kolor ;) > Czas leci a kaski na razie nie widać , napięcie rośnie oczy wpatrzone w monitor , gdzie te ESPI ;)
nie ty nie jesteś normalny,przez tą firmą kiksa dostałeś.
Dnia 2019-09-25 o godz. 09:41 ~nie napisał(a): > Dnia 2019-09-25 o godz. 09:15 ~Warren napisał(a): > > Dnia 2019-09-25 o godz. 09:11 ~plugawy napisał(a): > > > Dnia 2019-09-25 o godz. 09:07 ~Warren napisał(a): > > > > Dnia 2019-09-25 o godz. 08:58 ~plugawy napisał(a): > > > > > Dnia 2019-09-25 o godz. 08:54 ~westors napisał(a): > > > > > > kierunek północ > > > > > > > > > > Atak na 60gr.-do boju i miłego dnia życzę wszystkim zakochanym w naszej perełce:))) > > > > > > > > Musiałbyś sam najpierw ruszyć bo wiesz że teraz obserwują i zagryzają pazury. Trzeba pokazać kierunek > > > > inaczej sami nie podejmą decyzji zakupu czy sprzedaży. > > > > W końcu taniej nie będzie więc na co czekać ;) > > > > > > Spokojnie, długo presji nie wytrzymają lemingi, jak nie będzie za chwilę rosło to wystarczy im czerwony pokazać i ruszą w wyznaczonym kierunku:) > > > > No to czekamy ;) > > Ja obstawiam na dzisiaj czerwień , no chyba że ktoś jeszcze ma coś do wywalenia to najpierw im pokaże ulubiony zielony kolor ;) > > Czas leci a kaski na razie nie widać , napięcie rośnie oczy wpatrzone w monitor , gdzie te ESPI ;) > > nie > ty nie jesteś normalny,przez tą firmą kiksa dostałeś.
A ty się naucz trochę polskiego bo trzeba sobie 5x czytać co napisałeś jak komunikaty z FLD;)
Dnia 2019-09-25 o godz. 09:56 ~all napisał(a): > Warren kolejka dluga na 30gr ? daj znac poniewaz stad nie widac
Jak ty jeszcze żyjesz na tej naszej bananowej bez notowań. Tu masz wersję dla ubogich i nie dziękuj tylko poducz się trochę. https://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=7668&zl=A
Kolejka jak widzisz wcale nie taka długa a jak euforia opadnie będzie jeszcze krótsza ;)
Warren,brawa dla Ciebie ,zrzut z interii ,jest dokladnie tak jak przypuszczalem ,tak przy okazji ,ile DM Interia bieze od Ciebie za notowania ? jakie maja prowizje ?
Dnia 2019-09-25 o godz. 10:42 ~all napisał(a): > Warren,brawa dla Ciebie ,zrzut z interii ,jest dokladnie tak jak przypuszczalem ,tak przy okazji ,ile DM Interia bieze od Ciebie za notowania ? jakie maja prowizje ?
Mam gratis , wystarczy obracać akcjami a nie się na nie patrzyć.
Dnia 2019-09-25 o godz. 11:08 ~all napisał(a): > to jaki trzeba robic obrot na Interii ,zeby miec takie notowania gratis?
Dobra widzę że się nie dogadamy. Na Interii każdy ma gratis wejdź w linka i sam sprawdzisz , myślałem że piszesz o notowaniach na żywo w BM. Na interii masz przesunięcie w czasie 15min.
Dnia 2019-09-25 o godz. 11:18 ~Kolorowanka napisał(a): > warren, masz rację z tą posuchą na Fludzie; > gdzie można teraz dobrze poobracać akcjami wg Ciebie?
No tak jak pisałem EEX może być lekka korekta ale później powinno rosnąć. CDR czekam na 230-235 i później jazda na 300 11B czekam na 375-380 i jazda na 400-420 Farm fajnie lata jest tego trochę jakby się przyjrzeć gdzie można wejść na 200-300k i spokojnie wyjść jakby co.
przeciez Ty jedyne notowania jakie masz to te z Interii ,dlatego sie nimi posilkujesz ,gybys mial inne np. takie w czasie rzeczywistym to bys wrzucil ,a nie jakis wydruk z opoznieniem z Interii ,ale zeby miec notowania czasie rzeczywistym to tzreba za nie zaplacic,a Fluid nie rozpieszczal w ostatnich latach ,zgadza sie Warren?
Dnia 2019-09-25 o godz. 11:19 ~all napisał(a): > przeciez Ty jedyne notowania jakie masz to te z Interii ,dlatego sie nimi posilkujesz ,gybys mial inne np. takie w czasie rzeczywistym to bys wrzucil ,a nie jakis wydruk z opoznieniem z Interii ,ale zeby miec notowania czasie rzeczywistym to tzreba za nie zaplacic,a Fluid nie rozpieszczal w ostatnich latach ,zgadza sie Warren?
Tak masz rację, Janek to cwana bestia , jestem już tylko w jednej skarpetce a i to nie wiem czy mi nie zabiorą :)
Kto mi tam blokuje kurs i chce podebrać wcześniej ? 0,3100 ......... 77420 ......... 08:30:02
Dnia 2019-09-25 o godz. 11:26 ~all napisał(a): > Warren wrzuc scana notawan w czasie rzeczywistym ,zobaczymy czy chociaz masz rachunek dla doroslych ,czy moze tylko ten na Interii
Dnia 2019-09-25 o godz. 11:31 ~all napisał(a): > nie interesuje mnie Twoj stan portfela,pesel tez nie ,ale zrzut notowac to chyba nic takiego ,nie gadaj ze nawet nie masz rachunku dla doroslych?
No nie mam , jak mama wróci z pracy to ją poproszę może mi pozwoli się zalogować :)
co masz zrobic Warren?,jedyne co Ci pozostaje to obrocic to w zart , tylko to wcale nie jest smieszne ze inwestorzy z Interii daja rady innym ,czekaj na 30gr w spokoju i unikniesz dalszych kompromitacji
Dnia 2019-09-25 o godz. 11:47 ~all napisał(a): > co masz zrobic Warren?,jedyne co Ci pozostaje to obrocic to w zart , tylko to wcale nie jest smieszne ze inwestorzy z Interii daja rady innym ,czekaj na 30gr w spokoju i unikniesz dalszych kompromitacji
Dobrze mój guru - przepraszam za wygłupy nie bądź na mnie zły. Odezwę się jak miniemy 30gr tak jak prosisz.
Warren to już po 0.31 odechciało się akcji?
Trzeba jednak przesunąć zlecenie na 0.46 co? Jednak info chyba w drodze:)
Przebieraj nóżkami przebieraj :::)))