Anonymousie , ja Gamoń , ale skorzystam z Twojej szczodrości w podzieleniu się informacjami dotyczącej naszej perły , gdyż cena akcji jest nie adekwatna do nazewnictwa .
Czy ja mam szanse dożyć czasu gdzie ta perła będzie wyceniana jak przystało na kamień szlachetny . zaznaczam że podjeżdzam pod przysłowie ,,jak po kopie to po chłopie ".
Dnia 2019-09-19 o godz. 21:06 ~Anonymous napisał(a): > Serio? Tylko na to Cię stać? > > > > Niestety, nie ma powrotu na GPW. > > > > Jest szansa na LSE (AIM) dla SPV (EMBA).
Jakiś pkt odniesienia musi być do ewentualnej wyceny na LSE prawda? Zresztą jak wszystko wejdzie do SPV to Oila juz nie będzie tylko dywidenda powinna zostać jako miłe wspomnienie
Anonymous dziekuje za odpowiedzi, mam jeszcze jedno pytanie, czy zarząd zacznie z nami współpracować czy dalej będzie to tak wyglądać jak wyglądało do tej pory?
Czy jesteś blisko zarzadu:) czy posiadasz akcje czy emba zostanie w petrolu dlaczego oil nie wróci na główny lub NC emba a wydobycie nie wchodzi tak jak otg pod konsorcjum jak to rozegra do tego farmy co ma z tym wspólnego rząd dość chaotycznie miłej nocy czary mary
Czy to SPV dla OIL to będzie ta spółka, o której mówiło się, że nią będzie i że prawdopodobnie zadebiutuje na LSE? Myślę, że wiesz o co mi chodzi, ale nie operujmy nazwami, bo po co :)
Dnia 2019-09-22 o godz. 13:50 mr.kox napisał(a): > Czy to SPV dla OIL to będzie ta spółka, o której mówiło się, że nią będzie i że prawdopodobnie zadebiutuje na LSE? Myślę, że wiesz o co mi chodzi, ale nie operujmy nazwami, bo po co :)
SPV puścił bo Bleg słaby spawacz i Spółka została na lodzie .