• 30 wrzesień Autor: ~krs [212.96.54.*]
    jaki powinien być wynik netto za półrocze by papier odbił na 30 zł?

820 tys zysku już jest ,

jak za pół roku będzie niższy to dramat
    jak 2razy czyli 1,6mln to chyba neutralnie+
    wszystko co wyżej 1,6 to sukces
    wyżej 2 mln to wrócimy do łask i będzie 30 zł.

a zdanie wasze ?
  • Re: 30 wrzesień Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    2019 rok pod znakiem TS2 :):):)
  • Re: 30 wrzesień Autor: ~krs [212.96.54.*]
    to pewnie prawda , ale przychodzi raport i naprawdę trudno udawać że go nie ma jeśli będzie zły.
  • Re: 30 wrzesień Autor: ~Japan [37.47.55.*]
    Myślę,że każdy kolejny kwartał będzie ciut lepszy od poprzedniego.W każdym miejscu któraś gra ma swje 5min i coś tam wpada.Jak będzie pełne wsparcie na kilka gier to wtedy sowity zysk się pokaże
  • Re: 30 wrzesień Autor: ~krs [212.96.54.*]
    i jeszcze takie coś

T-Bull zanotował 5,3 mln pobrań gier w sierpniu, wzrost o 17% m/mISBnews - Biznes
    17 wrz 2019, 10:31

Warszawa, 17.09.2019 (ISBnews) - T-Bull miał 5,3 mln pobrań gier w sierpniu 2019 r., co oznacza wzrost o 17% m/m, podała spółka."Spółka dzięki ciągłej optymalizacji najnowszego tytułu 'Top Speed 2' może pochwalić się pozytywnymi statystykami gry. Tytuł dostępny jest już na 40% modeli opierających się na systemie Android i to jeszcze nie koniec. Druga część docenionych na całym świecie wyścigów została już pobrana ponad 300 tysięcy razy. Za największą część wygenerowanych przychodów w tym okresie odpowiadają gracze z USA (40%), Norwegii (7,8%) oraz Niemiec (6%). Średnia kwota transakcji w sierpniu wyniosła 8,11 USD" - czytamy w komunikacie."Top Speed", czyli pierwsza część kultowych wyścigów, została pobrana ponad 43 mln razy. W sierpniu gra najczęściej pobierana była w Indiach (18%), Indonezji (9,6%) i Brazylii (5,9%). Średnia kwota transakcji utrzymała się na poziomie 5,74 USD. Za największą część przychodu wygenerowanego przez aplikację odpowiadają mieszkańcy USA (45%), Niemiec (4,7%) oraz Rosji (3,6%). "Moto Rider GO", czyli kolejny wyścigowy tytuł dolnośląskiego dewelopera, był najczęściej pobierany podobnie jak w poprzednim miesiącu w Indiach (27%), Brazylii (12%) i Egipcie (6,9%). Średnia kwota, jaką gracze wydali na ten tytuł w sierpniu, wyniosła 5,35 USD. Ostatni miesiąc wakacji do udanych będzie mogła zaliczyć również gra "Tank Battle Heroes". Średnia kwota transakcji utrzymała się na poziomie 5,67 USD. Najczęściej gra była pobierana w Indiach (29%), w Wietnamie (11%) oraz na Filipinach (6,8%), wskazano również."Jesteśmy bardzo zadowoleni z rozwoju całego naszego portfolio szczególnie z efektów prowadzonego przez nas procesu optymalizacji naszego najnowszego tytułu, jakim jest 'Top Speed 2'. Trwają prace nad bardzo dużą aktualizacją aplikacji, która za niedługo powinna być dostępna dla użytkowników. Jest ona odpowiedzią na feedback, który codziennie otrzymujemy od fanów wirtualnych spalin z całego świata, oraz udostępni im między innymi dodatkowe możliwości personalizacji swoich wirtualnych aut" - powiedział współzałożyciel i członek zarządu T-Bull Damian Fijałkowski, cytowany w materiale.Wrocławski deweloper dzięki stabilnej pozycji na rynku gier mobilnych rozwija swoją działalność. Zespół T-Bull pracuje nad tytułem w pełni kierowanym na platformę Steam. Deweloper planuje, że gra w fazie wczesnego dostępu (early access) zostanie udostępniona do końca 2020 r. Spółka rozpoczęła proces dodatkowej rekrutacji do zespołu dedykowanego do tego projektu, podsumowano.T-Bull to polskie przedsiębiorstwo zajmujące się produkcją i dystrybucją gier mobilnych. Specjalizuje się w tworzeniu gier mobilnych opartych na modelu płatności Free-to-Play (F2P). W sierpniu 2018 r. spółka zadebiutowała na głównym rynku GPW.
  • Re: 30 wrzesień Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    według mnie ??
    spółka nie nadaje się juz do gry ani do inwestowania krótkoterminowego
    - kup za środki które nie maja dla Ciebie znaczenia
    - wywal z obserwacji i zerknij za pół roku czy coś Ci zostało lub ile zarobiłeś

obecny STERNIK kursu po raz kolejny dziś pokazał że jest w stanie zrobić z kursem to co będzie chciał - kreski i analizy nie mają tu znaczenia już (dlatego przestałem ciągnąć swój watek techniczny) tak samo jak ulica nie ma tu nic do powiedzenia może tylko grac tak jak im będzie kazał

tak więc jeśli będzie chciał to kurs wywinduje spokojnie nawet do tych 65 zł w jedną sesje tak samo jak spuści do 5 zł
    to już nie jest spółka tylko jego ZABAWKA dlatego większych środków już tu nie zainwestuje

mnie z tą ilością jaka mi tu pozostała ani ziębi ani grzeje (jak to się mów) i mam go głęboko w .............. poważaniu :) :) :)

• Re: 30 wrzesień Autor: yhm [84.10.156.*]
    Piszę o tym od miesięcy :)
    a ja od miesięcy na niej grałem ..:) :) i to z bardzo dobrym skutkiem :)
    napisałem że JUŻ się nie nadaje ..po tym pamiętnym TKO a co bardziej obstawiam to od momentu tej sprzedaży pakietowej ktoś tam sie zagnieździł kto tym steruje obecnie
  • Re: 30 wrzesień Autor: ~tt [5.173.104.*]
    Jak ostatnio widuję takie straszaki jak dzisiaj, to często chwilę później znikają, a kurs strzela w górę.
    co będzie chciał to zrobi ..przewala sobie pomiędzy swoimi "SŁUPKAMI"
    wyrzeźbił technicznie piękny podwójny szczyt wiec teraz ma usprawiedliwienie do zaliczania nowego denka ..nikt nie będzie pamiętał ze pyknął 50 szt .. :) :) technicznie nikt mu nic nie zarzuci - książkowy podwójny szczyt reakcja spadkiem wzorowa ..
[x]
TBULL 0,55% 3,68 2025-11-12 15:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.