• ING znowu szwankuje. Autor: ~darsik [37.248.154.*]
    Makler, konto, wszystko...
    Co za g...
  • Re: ING znowu szwankuje. Autor: ~mbank [95.48.170.*]
    NGBSK (ING): Poważna awaria systemów bankowych w ING Banku Śląskim
    13.09.2019 08:25 (aktualizacja 10:43)
    link
    link
    Poważna awaria systemów bankowych w ING BSK... / FORUM

W piątek rano doszło do awarii systemów bankowych banku ING Banku Śląskiego; są problemy z dostępem do bankowości internetowej i mobilnej oraz płatnościami kartą - poinformował bank na swojej stronie internetowej. Awaria skończyła się o godz. 10.20.

"Występują problemy z dostępem do bankowości internetowej i mobilnej oraz płatnościami kartą" - napisano w komunikacie banku.

"Zmagamy się z awarią systemów bankowych. Mogą występować problemy z dostępem do bankowości internetowej i działaniem aplikacji mobilnej dla klientów indywidualnych oraz firm. Mogą nie działać płatności kartami, utrudnione jest wypłacanie pieniędzy z bankomatów" - poinformowano.

Bank zapewnia, że przyczyna problemów jest znana.

"Pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Jeśli wszystko się uda, postaramy się przywrócić wszystkie usługi banku przed godziną 11:00. Jeśli to możliwe, prosimy o wstrzymanie się z wykonywaniem płatności do tej godziny. Przepraszamy za utrudnienia" - czytamy w komunikacie banku.

- Od ok. 10.20 przywróciliśmy działanie bankowości internetowej i aplikacji mobilnej dla klientów indywidualnych i firm. Karty również działają poprawnie - poinformowal Interię rzecznik ING BSK Piotr Utrata.
  • Re: ING znowu szwankuje. Autor: ~Pelikan [91.194.198.*]
    I od nowa.... Co za badziewie!
  • Re: ING znowu szwankuje. Autor: ~nino [188.33.26.*]
    Co miesiąc awaria czy to bank ?
  • Re: ING znowu szwankuje. Autor: ~Pj [31.11.128.*]
    Makler ING mi nie działa.
  • Re: ING znowu szwankuje. Autor: ~Damianotti [5.173.129.*]
    A ja nie mam konta maklerskiego i funduszy które na nim były. Co jest ?
  • Re: ING znowu szwankuje. Autor: ~Ing [46.134.107.*]
    Mi też nie działa makler i na koncie gł nie widzę innych kont...q...rwa co to za nadzienie...
  • Re: ING znowu szwankuje. Autor: ~nino [188.33.26.*]
    I jeszcze brak komunikatu o problemie i planowanym terminie naprawy
[x]
INGBSK 1,32% 306,50 2025-09-26 17:00:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.