dla wytrwałych jest nagroda --10pln np mikrostacje są świetne d,la rolników którzy mają w cholere dotacji więc wyniki będą rewelacyjne w tym roku ,a cysterny nie stoją tylko cały czas są w drodze pozd
Ktoś spokojnie sobie podbiera ,jest okazja do dokupienia ,a niecierpliwi wystawili akcje, ale i niżej też przybyło chętnych na papier .Bedzie 1zł zysku na akcje jak nic w 19r
Oddają desperaci wątpie żeby ktoś oddał lepiej brać z prawej , zaraz wyniki za IIIkw ,a na ich stronie można zadawac pytania i jest fajny kontakt ze spółką
Może być tak że za chwile kurs skoczy na 4zł sp. super --kasy ma na koncie --bezpieczny biznes , siec mikrostacji i coraz wiecej firm chca miec u siebie stacje jak to ludziska mowia ze maja do 20% oszczednosci to bedzie szło geometrycznie
zastanawia mnie tez ten baton na sprzedaż 13000 szt po 2,06. Poza tym pusto. Jakby wzrosty były nie na rękę. A z drugiej strony źle to świadczy o popycie skoro taka ilość jest w stanie zblokować papier
Dnia 2019-09-18 o godz. 21:59 ~wikam napisał(a): > zastanawia mnie tez ten baton na sprzedaż 13000 szt po 2,06. Poza tym pusto. Jakby wzrosty były nie na rękę. A z drugiej strony źle to świadczy o popycie skoro taka ilość jest w stanie zblokować papier
Już kilka razy widziałem, jak komuś zabawki zabrali z prawej ręki ;)
wtedy jak pisałem zeby zbierac to nikt mnie nie słuchał a bylo po 2zł to nie bylo chetnych a teraz po 8, 10zl sie bija tak to jest na giełdzie ps ale jest jeszcze jedna sp o ktorej pisałem i tez nikt nie chce ,a jak bedzie po 2zł to sie beda bic ,pozdr posiadaczy