Stare numery bartka ..pobijanie zerami..skad my to znamy...i tak od kilku lat..zeby ulica lykala akcje...i kupowala ich akcje..bartek zadbaj o firme..zrob dobre strony to i ludzie akcje beda kupowac a nie macisz ze szwajcaria..betinami i kij wie jeszcze z czym..jestem ciekawy kogo ola pociagnie za soba jak us ja zacznie sparwdzac...bartka i kogo jeszcze po kolei...tam musi byc wszystko czarno na bialym kto od kogo..zrodla pocgodzenia..a nie sadze zeby pani ktora maluje paznokcie miala pieniadze na akcje...takiej spoleczki co to jedna osobe zatrudnia ...
Sam musze wyjsc z akcji ..potem złożę...spolke nam.zawiesza i nikt nie wyjdzie..wszystko w swoim czasie..jak wyjde ja i znajomi..teraz to jak podcinac gałąź pod sobą...
A kisimy sie Tomek i konca nie widac...brak popytu...nie ma komu...najlgorsze gnioty poszly przez te 4 lata odkad byla ostatnia pompka. ..a tu szwajcaria...bestpeny..mieszkania i ola ze swoim salonem majaca 2 banki na kupno akcji slolki o nazwie present..sam widzisz ze to sie kupy nie trzyma...ale czlowiek widzi to po czasie...jak poczutasz jak bartek f24 położył! Ilu tam stracilo kase...ale jak zwykle czlowiel madry po czasie..ja i wielu tutaj jest w potrzasku bo nie ma komu tego cennego papieru sprzedac.....o taki impas powstal..ale zabawa z tamta pomka byla przednia..pewno pamietasz..pozdr
Namawiał do kupna na górce / potem sprzedaż w dołku.
A na koniec zapowiada, że jak wyjdzie z akcji z kolegami to zawiesi reszcie notowania.... Masz honor to składaj teraz mądralo donosy, a nie bd. moczył innych bo uwierz, że jak zawieszą to na Cb. też pójdzie donos ;)
Po za tym jak jest Ci tak źle to odbiore od Cb. papier po 5-6 gr ile byś nie miał tego z kolegami i masz spokój.
Po 0.50 to moze po 6 i 7 to ja bralem i nie interes dla mnie...mysl tak dalej ze sprzedalem...o to chodzi..a uwagi zachowaj dla siebie..nie znizam sie do takiego poziomu...zadzwon do oli z gorzowa i powie ci jak to wyskoczyla na popychaczach w jednej sesji..masz glowe to nia ruszaj..sprzedawaj ..kupuj ..rob co chcesz...flustracja nic nie zwojujesz...nie rozsmieszaj mnie ze kieujesz sie forami na bankierze w swoich inwestycjach...
Ten papier bralem pod koniec 2015 roku czy jakos tak po 0.6 0.7...wiec dla mnie to nie interes...mam tego duzo kupionego w okolicach 0.10 i 0.11..ja czekam na wyzsze poziomy..moze za pare lat...to jesc nie wola..wiele osob mysli tak jak my i wielu tu jest z ulicy z akcjami
...tylko jedna osoba bylaby w stanie to pociagnac ale on sie wyciszyl...jak wielu innych starych graczy - karki..malinowy krol..rysiek od ropy...bylo tego troche ..nie mowiac o falencie..