Ciekawe dlaczego ''moderator'' dopuszcza do pojawiania się w przestrzeni publicznej, na forum Bankier PL i utrzymywania pomimo zgłoszeń słów i określeń uznawanych powszechnie za obelżywe i wulgarne Usuwa natomiast komentarze nie zawierające takich treści
Re: MODERATOR Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
Westors, lamentujesz jak baba. Rażą cie dosadne wpisy na bankierze, to zapisz się do kółka różańcowego albo umów sie z Jehowymi na czytanie Biblii. Generalnie mam taką zasadę, że z forum nikogo nie wyganiam, choćby mi pięty przypalał - ale ty tu naprawdę cierpisz.
Dnia 2019-09-13 o godz. 18:10 ~Hm napisał(a): > Mnie też się nie podoba ten syf , też mam się wynosić?
Panowie, mi się też pewne rzeczy nie podobają. Swego czasu każdy chwyt był dozwolony żeby pojechać po myszowatym jak po łysej kobyle. Ale, po pierwsze, nikt nigdy nie sugerował że posuwam własną matkę, drugie, znacznie ważniejsze - forum bankiera na crapie zamiera jako ostatnie. Przepraszam, że będą brutalny - ale pojękiwania takiego np. westora na stockwatch każdy by olał. A tu, nawet jak ktoś mówi coś nie do końa inteligentnego, doczeka się od kogoś odpowiedzi. Chcesz być na bankier.pl - naucz się z tym żyć.
Problem w tym, że poziom chamstwa w tym kraju przekroczył dopuszczalne granice. I jeżeli Bankier firmuje, bo to jego strona prymitywizm i buractwo to jest to problem ogólnospoleczny. W domu jak nie przeszkadza to Twoim bliskim używaj tego języka. Do żony, rodziców, dzieci etc.
Dnia 2019-09-13 o godz. 18:24 ~Vb napisał(a): > Problem w tym, że poziom chamstwa w tym kraju przekroczył dopuszczalne granice. I jeżeli Bankier firmuje, bo to jego strona prymitywizm i buractwo to jest to problem ogólnospoleczny. W domu jak nie przeszkadza to Twoim bliskim używaj tego języka. Do żony, rodziców, dzieci etc.
Kiedyś jeden z chrześniaków nocujących korzystając z gościnności swojej ciotki przejrzał aktualne zapisy na forum fluid-a. Dziaciak skomentował to tak: masz wujku niezla zabawę z tych leszczy. Na brutaność wpisów nie zwrócił uwagi - sam mu się dokładałem do sprzętu, który nie ma opóźnień w CS GO. Ta dzisiejsza młodzież ....
Dlatego że ten moderator posługuje się najprawdopodobniej tym samym językiem i to co nie razi. To smutne, ale prawdziwe. Poziom społeczeństwa sięgnął bruku. To język pastuchow
Cóż, los Ci dał szansę. Mogłeś czytać moje posty ze zrozumieniem. A tak pozostaje ci tylko pozwać placówkę dydaktyczną, która kasę za wykonaną usługę wzięła ale plan zajęć zrobiła wyłącznie na papierze.
przepraszam Cię miszczu że nie studiowałem po nocach Twoich postów.I na co wyszedłem? na umoczonego w brązowiżnie wisielca co prawda kupiłem od leszczy po 20 gr ale w poniedziałek jeżeli tylko będą chętni od razu wyrzucę to łajno
Miszczu na szczęście od początku archiwizuje Twoje i nie tylko Twoje posty (również te usuwane przez moderatora) Na pewno przydadzą mi się przy podejmowaniu istotnych decyzji