O co tobie chodzi ,walczy o swoje po co zmieniali nazwę jak wiedzieli że do piachu ,kolesie i cwaniaki wzięli kasę legalnie zgodnie z prawem a ulicę trzeba wykiwać tak to jest na naszym bananie akcje tego stwora powinny być warte tyle ile przy zmianie nazwy Kopexu lub Faktura i do budy
Dnia 2019-09-13 o godz. 12:48 ~Ziuta napisał(a): > O co tobie chodzi ,walczy o swoje po co zmieniali nazwę jak wiedzieli że do piachu ,kolesie i cwaniaki wzięli kasę legalnie zgodnie z prawem a ulicę trzeba wykiwać tak to jest na naszym bananie akcje tego stwora powinny być warte tyle ile przy zmianie nazwy Kopexu lub Faktura i do budy
Ziuta - czy ja bronię mu walczyć o swoje. Powiesił sie na haku przez swoją pazerność to niech walczy, żeby go zdjęli. Ale jakimi metodami? Czy wypisywaniem na forum bredni i oszustw w postaci "dzwoniłem do relacji inwestorskich i powiedzieli, że strategia będzie niedługo" (maj br.), czy brednie w postaci przejęcia rynku po sprzedanym PBSz S.A. przez PBSz-1 sp. z o.o., czy może brednie o sprzedaży budynku po byłym Kopexie za grubą kasę, a może brednie o wartości księgowej wyliczonej przez niego i sprawdzonej przez krewnego licencjonowanego księgowego ?? A może wróżby w postaci "od środy jazda na północ", czy też po 12 września kurs 6 zł i jego osławione sprzed roku +50% w jedną sesję 30 października ??
Obserwuję tego delikwenta od ponad roku - powiem jedno na oszustwach i wróżbach nikt daleko nie zajedzie.
Wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz - akcje Kopexu miałem i przed rokiem pozbyłem sie po zrobieniu kilku kółeczek. Wtedy natknąłem się na forum na waszego "guru" adama. Obecnie zaglądam tu, aby dać "odpór" temu osobnikowi. A jadę obecnie na spółkach "growych" - teraz Farm51. Powodzenia.
Trollu gratka=prorok- to co sobą prezentujesz to wszyscy na tym forum wiedzą-ja akcje PTH będę sprzedawał w odpowiednim czasie powyżej 6 zł. Każdy o swojej kasie decyduje sam.