Możecie się latami procesować , chciwiec w tym czasie wymyśli inny sposób na zagarniecie spółki . Cena będzie spadać , rosnąc będzie tylko zniechęcenie inwestorów do spółki . Z wyjątkiem Alana tego nawet 12 złoty nie wzruszy hahahaha
Nikt z inwestorów , oprócz Alana nie będzie kopał się z koniem . Spółka to i tak już prywatny folwark prezesa . Ciąć straty bo będzie gorzej . Spadki przyspieszą i w mig będzie 12
Sąd nie stanął po stronie akcjonariuszy Prezes może zrobić ze spółką co chce a ten się cieszy i koszyczek nadstawia . Alan lepiej wywalaj to co już masz w tym koszyczku i uciekaj hahaha
Jeszcze pójdzie, wówczas gdy nawet taksówkarz będzie mówił, że z Ropczyc trzeba uciekać. Bardzo dobrze akcjonariat jest grillowany
Ci co weszli po 35 złorzeczą i płaczą. A co mówiłem? W takie spółki nie wchodzi się całym kapitałem i z nadzieją zarobienia na wakacje. Austriacy o tym wiedzą. Denerwujecie się na prezesa a nie wiecie nawet jak jego szlag trafia, że macie w łapach akcje.
Dnia 2019-09-25 o godz. 14:01 ~Alan napisał(a): > Jeszcze pójdzie, wówczas gdy nawet taksówkarz będzie mówił, że z Ropczyc trzeba uciekać. Bardzo dobrze akcjonariat jest grillowany > > Ci co weszli po 35 złorzeczą i płaczą. A co mówiłem? W takie spółki nie wchodzi się całym kapitałem i z nadzieją zarobienia na wakacje. Austriacy o tym wiedzą. Denerwujecie się na prezesa a nie wiecie nawet jak jego szlag trafia, że macie w łapach akcje.
No ale co tu płakać @rozgoryczony? Wszyscy chcieliby wyślizgać prezesa i dziwicie się, że on nie chce się dać. Spółka jest naprawdę w bardzo dobrej kondycji i kto kupi za 15-18 ten będzie zadowolony. Ale jeśli kupujesz pod jedno info aby natrzepać kasy to nie ten adres. To spółka inwestycyjna na dłużej.
Niedawno pisałeś coś o 50 i wyżej Nisko upadłeś 15-18 teraz piszesz .Ty się nie nadajesz do inwestowania Jedyna Twoja strategia to upór i liczenie na cud którego tu nie będzie . Opinia o spółce fatalna wyniki się pogorszą a prezes będzie kombinował jak zawłaszczyć dobra .
Oczywiście, że może być 50 poza tym nie łżyj Reniu. Nigdy nie naganiałem a już na 100% nie na krótki termin. O czy pisałem? Że ja czekam na przejęcie tej spółki przez Hindusów lub Chinoli. Miałem kiedyś spółkę kupioną za 20 która spadła na 6 a sprzedałem ją za 95. Jak Ropki spadną do 15 to na pewno dokupię. Prezes przez ostatnie lata nie zrobił nic na szkodę tej spółki. Ja widzę rozwój i płacz spekuli.
Dnia 2019-09-26 o godz. 11:10 ~Alan napisał(a): > A czemu mam nie bronić? Co mam bronić tych co weszli za 35 zł skuszeni łatwym i szybkim zyskiem? Tych "inwestorów" mam bronić?
dlaczego pogardzasz tymi, jak to nazwałeś "inwestorami"? ci, co kupowali po 35 mieli miesiąc na wywalenie po 38 i pewno tak zrobili, jeśli uważasz ich za spekulantów. to nie przez nich jest ten spadek kursu, tylko przez chciwe działania Zarządu, którego bronisz.
Jakie chciwe działania? Przygotowanie się do kryzysu za pomocą nowatorskiego sposobu wynagradzania kadry nazywasz chciwym sposobem? W kryzysie dokup akcji za 15 zł a po nadejściu koniunktury ciesz się 50 złotymi. Ja tam jestem zadowolony. A najlepsze przed nami.
Zlodziejskie zanizanie trwa w najlepsze.Pazerny zarzad doluje kurs na kazdy sposob.Pod pretekstem nowatorskiego wynagradzania okradaja pozostalych akcjonariuszy.Nawet niby sprawiedliwy sad nie widzi tego przekretu.Od wynagradzania za dobra prace sluza pieniadze a nie akcje nalezace do wszyskich akcjonariuszy.W tym panstwie rzadzonym przez jedynie sluszna partie brak zarowno prawa jak i sprawiedliwosci.Nawet na Forum Maja swoich ludzi.Jeden cieszy sie bo kurs spada(dla normalnego akcjonariusza jest to przykre),pisze o szuwarach i ploszeniu leszczy.Drugi wietrzy spadki na 15zl.Niestety mamy do czynienia z osmiornica a urzedy panstwowe niczego nie widza
Ja sprzedałam kiedyś w wezwaniu po 27 i czekałam na odkupienie taniej . Dlatego liczę na dalsze spadki a raczej liczyłam .Jak poczytałam o Famie to strach mnie obleciał że tu może być podobnie . Strach to wogole kupować . Alana to nie komentuje on się sam pogrąża