Spodziewając się braku wykupu Obligacji serii P (plus niewypłacone odsetki za 1 rok), zwracam się z prośbą o informacje odnośnie kancelarii godnych polecenia i skutecznych w działaniach, specjalizujących się w sprawach dotyczących niewykupionych obligacji (najchętniej z okolic Warszawy).
W związku z tym, iż cenzura działa w tym miejscu tak skutecznie prawie jak w czasach PRL-u to proszę o przesyłanie informacji o kancelariach specjalizujących się w obligacjach korporacyjnych bezpośrednio na adres mailowy: marekkk@o2.pl
Już dajcie spokój, nic nie odzyskacie. Komornik zgarnie wszystko co można na długi do banków... Szybciej niż wy cokolwiek.
Niebawem popyt na akcje też się skończy.
KNF powinna zakazać takim spółkom sprzedazy obligacje.
Zamiast koncentrowac się na pożyczkach spolka powinna skupić się na rozwoju.
Przejedli forsę i to nie swoją.
Brawo!
Brać perłe zadłużony na kilkanaście milionów złotych to nonsens.
Ile jeszcze dajecie czasu tej spółce?
Skoro nikt już akcji nie chce objąć w zadnej emisji, obligacji też nie wypuszczą. To co im pomoże?
Obligacje ich zabiły i brak pomysłu i strategi.
Na rynku jest 10 milionów akcji do zebrania ale nie ma komu... Bo i po co jak nie wiadomo kiedy wpłynie wniosek o upadłość.
Ciężko będzie wam coś odzyskać
a co tam za lekture czytac z tej tabelki nic z tego printscreena nie wynika a tym bardziej ze maja bana, masz konkretny material do przedstawienia to dawaj
GDDKIA oddział w Krakowie wykluczyła FKD nie biorąc pod uwagę oferty konsorcjum na budowę magazynu soli. Coś nie gra w tej całej zabawie. Strona GDDKIA oddział Kraków przetargi rozstrzygnięte.
Ktoś tu wspomniał że ja głupoty piszę. Tek ktoś chyba nie wie co się dzieje w spółce, a poza tym przy cenie 30 groszy jak mówiłem że jedzie w dół też pisałem głupoty?
Tu zobaczycie cenę 2 groszy i nie widzę powodów dla których tak by nie było.
Wszystkiemu winne obligacje i zaciągnięte kredyty. Zniszczyli dobra spółkę z szansa i na coś więcej. Teraz już szans nie ma a większość zostanie z akcjami na koncie.