Dziś to już przeszli samych siebie schodząc tak nisko. Ciekawe czy im to się opłacało.. Dzisiejsza prognoza że skończymy na maximach nadal aktualna. Pytanie ilu jeszcze sprzeda tnąc mega straty.
To im się już przestaje opłacać. Bo sypią PKC licząc na SL ale potem już mało kto oddaje. A i drobni uśredniają, kupują. Widać, że przestało im się opłacać sypanie ALBO zakupili już ile chcieli i teraz podciągną kurs do 30,5 zł. Pytanie jest jedno, czy zrobią to już dziś. Wydaje mi się, że zacznie się paniczny skup akcji już niedługo. Dziś minimum 27.6 według mojego AT.
Wyznaję zasadę, co szybko lubi spadać lubi też szybko rosnąć. Tutaj mieliśmy nieuzasadnioną panikę. Fundusze wzięły po 30.5 zł zaraz po ogłoszeniu sprzedaży a kurs zanurkował jakby główny walił te akcje w rynek. Każdy wie, że Ci co wzięli co dopiero akcje 15% wyżej niż obecny kurs na pewno nie będą walić tych akcji w rynek a i pewnie dokupią. Może ten co wziął w pakiecie 4.62% akcji ujawni się na dniach skupując wszystko z rynku do ceny z której brał
A ja się machnąłem w komentarzach, przecież obowiazek ninformacyjny jest już od 5%, a upływa w ciagu sześciu dni sesyjnych - czyli we wtorek dowiemy się, kto kupił akcje?