Dnia 2019-09-11 o godz. 12:12 ~Wiem napisał(a): > Bioelektra po udanych testach staje się większościowym bez emisji akcji. > Gubała i Jarzyński odsprzedają swoje akcje plus skup z rynku
Dnia 2019-09-11 o godz. 15:36 ~westors napisał(a): > Tak czy owak nie spełnią się kasandryczne przepowiednie różnych (nie)związanych ze spółką myszowatych i innych > Perspektywy rozwoju projektu są ogromne
inwest nie naganiaj ludzi ,tutaj sytuacja nie jest rozstrzygnieta ,plajta ciagle w grze ,okazja to byla ponizej 20gr,a nie po 100% wzroscie, no chyba ze ktos jest pewien kontarktow,ale to chyba tylko swoj moze wiedziec
Dnia 2019-09-11 o godz. 16:20 ~inwest napisał(a): > ależ ja nie naganiam a realnie oceniam rzeczywistość.Tu jest bardzo dużo emocji.Nie ma żadnej plajty i nie będzie a
Dnia 2019-09-11 o godz. 12:12 ~Wiem napisał(a): > Bioelektra po udanych testach staje się większościowym bez emisji akcji. > Gubała i Jarzyński odsprzedają swoje akcje plus skup z rynku
A Gubała i Jarzyński wiedzą o tym? :))) Poza tym bdura, spółka portrzebuje na gwałt kapitału. I to nie 10 baniek ale raczej 30.
Dnia 2019-09-12 o godz. 11:58 ~Taaa napisał(a): > Przyganiał kocioł garnkowi. Opowiedz jakich cudów wam naobiecywali mimo że ten złom od ponad roku rdzewieje i nic nie robi.
Dlaczego mam Ci pisać co było na Walnym.....? Zadzwoń(nr. tel. w necie znajdziesz) :D i się dowiesz,co w trawie piszczy,proste ,a nie odszczekujesz mi się jak z Tobą nie dyskutuję.
To po co ją inicjujesz? Prawda w oczka kole? To po prostu nie działa. Koniec i kropka. Zamiast do vice dodzwon sie np. do Bolesty i zobacz jak to wygląda os strony kontrahenta który podpisał z nimi umowę