tez mam takie wrazenie ,przy jednoczesnym braku przypadkowych gapowiczow i kolkowiczow ,akcjonariat zostal tak oczyszczony ,ze powyzej 1zl beda mogli robic co chca,a akcje FLD staly sie towarem reglamentowanym
znowuż będzie płacz i wyzywanie na Prezesa ze sprzedaje że ubiera ,sami sobie krzywdę robicie ,dla was trochę zarobić nawet niepewnie jest ważniejsze od możliwości utraty kasy . Tutaj potracili masę pieniędzy oni są tutaj z wami i lawirują jak to wam jeszcze wcisnąć akcje przez podbicie i zwala w dół , pożyjecie zobaczycie przeżyjecie przekonacie się sami.
Dnia 2019-09-10 o godz. 12:22 ~all napisał(a): > znasz takie powiedzenie "nie strasz ,nie strasz bo .................." ,idealnie pasuje
młody przerabiałem to w 13 roku też raz zniżyło się poniżej 0.20 i odbiło , Joker wtedy naganiał ,sprzedałem po około 2.50 , nie straszę a przeżyłem te wzloty i upadki niejednego tutaj i sam kilka razy wtopę nikłą zaliczyłem ale zaliczyłem . W sumie mały + . Teraz patrzę na to co nowi wyczyniają oraz trochę starych wyg.
a ja pamietam jak bralem 250k Fluida po 30gr na poczatku 2016r i czytalem takie same komentarze jak teraz, kiedy bralem ponizej 20gr i pisalem o tym otwarcie na tym forum,takze nie strasz,nie strasz tylko korzystaj