we wrześniu kunicki zamierzał ciągnąć kurs do 20 groszy a siciński po nim do 40. podobno zyskami będą dzielić się z tymi baranimi łbami z nadzoru warszawskiego bo przymkną oko na spekulację podobnie jak na innych spółkach mieli w złodziejskim zwyczaju..
uważnie czekam na rozgrywkę, bo będzie na co popatrzeć, nie to co teraz - nuda. 300 złotych mam odłożone, czeka na zainwestowanie w ruch do góry..
a póki co siadam do meczu. przewiduję 2:1 dla naszych - w tym jeden samobój
Odpowiedź jest prosta: wszyscy siedzą na d...pie i patrzą ze zdziwieniem:: co z tym 50 groszy będzie czy nie i czemu takie małe obroty? dlatego jest jak jest bo nadzieja i marzenia nie mają portfeli i nie kupują..
nie ważne ile będzie po drodze, ciekawi mnie gdzie będzie koniec ewentualnej wspinaczki i kto uwierzy w te manewry ceny? no ale jeśli ma być przejęcie, to pewnie złotówka na wiosnę się pojawi.
Dnia 2019-09-25 o godz. 08:44 ~BOBI napisał(a): > Serio 1pln? To jaka będzie kapitalizacja? 250mln? Tu 10gr to jest kosmos, a 100 to marzenia.
Właśnie taka kapitalizacja dla spółki świadczyłaby o dobrych jej perspektywach i o tym, że się kupuje przyszłość :))) Skoro WiG 20 ma być 40000 pkt.....
Dnia 2019-09-24 o godz. 16:15 ~444 napisał(a): > nie ważne ile będzie po drodze, ciekawi mnie gdzie będzie koniec ewentualnej wspinaczki i kto uwierzy w te manewry ceny? no ale jeśli ma być przejęcie, to pewnie złotówka na wiosnę się pojawi.
Po co zdejmować swoje akcje? Jaki sens? I jak co wtedy będzie? Idzie o to żeby kupowali akcji jedni a drudzy sprzedawali a nie o gapienie się w pusty arkusz
Nie rozdrabniam się wpisem w taki szczegóły. Grosze można dzielić i nic z tego nie wynika, więcej mozliwości wstawianiea w arkusz, tylko akcji ta sama liczba.