Ostrzegam - nie dajci się wepchnąć pod lód - info jest tyle samo warte co akcje tej upadającej spółki - ZERO ZŁOTYCH! Wiszę tu na haku na tyle długo i wiem, że ta akcja jest godna papieru toaletowego , zużytego wczoraj w latrynie!
Dnia 2019-09-09 o godz. 11:21 ~westors napisał(a): > Ostrzegam - nie dajci się wepchnąć pod lód - info jest tyle samo warte co akcje tej upadającej spółki - ZERO ZŁOTYCH! > Wiszę tu na haku na tyle długo i wiem, że ta akcja jest godna papieru toaletowego , zużytego wczoraj w latrynie!
Dnia 2019-09-09 o godz. 11:29 ~Ho napisał(a): > Dnia 2019-09-09 o godz. 11:21 ~westors napisał(a): > > Ostrzegam - nie dajci się wepchnąć pod lód - info jest tyle samo warte co akcje tej upadającej spółki - ZERO ZŁOTYCH! > > Wiszę tu na haku na tyle długo i wiem, że ta akcja jest godna papieru toaletowego , zużytego wczoraj w latrynie! > > ho ho > to nie jesteś > Kristoffer58
ho ho Kristoffer58 zastępca myszowatego naczelny latryniarz,nie ukrywaj faktów.
Tu trzeba płakać, ale nad głupotą leni, którym się nie chciało przeczytać ostatnich 10 raportów. Dowiedzieliby się, że spółka upada i ma komornika na karku. A tak, defekacje ich zmiotą z desek latryny