ja kupiuje poniewaz chce i mnie na to stac, pytanie ktore nalezy sobie zadac to dlaczego Wy poswiecacie swoj cenny czas na forum tej spolki ?czekam na odpowiedz
istny Depend - 2, ciagle jakies pisma o milionach dolarow dla spolki bankruta, a w kasie nawet nie ma na waciki....na 99,99% Gladki dzisiaj opyla swoja makulaturę
Dnia 2019-09-09 o godz. 13:09 ~all napisał(a): > dlaczego nikt nie potrafi odpowiedziec na proste pytanie ,ktore zadalem ? przeciez dajecie tutaj rady od rana do wieczora ,czekam
jesli o mnie chodzi to jak pojscie do zoo. z tym ze zamiast malpy, ty jestes w klatce
Dnia 2019-09-09 o godz. 13:18 ~john_wayne napisał(a):
> jesli o mnie chodzi to jak pojscie do zoo. z tym ze zamiast malpy, ty jestes w klatce >
John, czasami powiedzenie komuś prawdy prosto w oczy jest nieco zbyt brutalne ... ... czy nie bardziej po chrześcijańsku byłoby pozostawić pytającego w błogiej nieświadomości?
Dnia 2019-09-09 o godz. 13:24 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Dnia 2019-09-09 o godz. 13:18 ~john_wayne napisał(a): > > > jesli o mnie chodzi to jak pojscie do zoo. z tym ze zamiast malpy, ty jestes w klatce > > > > John, czasami powiedzenie komuś prawdy prosto w oczy jest nieco zbyt brutalne ... > ... czy nie bardziej po chrześcijańsku byłoby pozostawić pytającego w błogiej nieświadomości? >
Skoro sie dopytuje to preferuje mu osobiscie wyjasnic skad takie zainteresowanie. Ale twoje podejscie ma oczywiscie swoje zalety.
ja jestem tutaj tygrys dla zarobku i dzisiaj jestem bardzo zadowolony, ty jestes tutaj dla ........ ,to nad kim trzeba sie litowac ?moze czas popatrzyc w lustro i wybaczyc tym ktorzy Cie skrzywdzili i zrobic krok naprzod ,przemysl to