Dnia 2019-09-09 o godz. 11:10 ~tom napisał(a): > Dnia 2019-09-09 o godz. 11:02 ~src napisał(a): > > Po 24 po odwieszeniu. Zobaczymy czy ruletka przyniesie zysk. Więcej tu nie wkladam > > A mógłbyś moją resztówke za 0,23 łyknąć?
Dziękuję Panowie za udane dzisiejsze transakcje i życzę wam kilkuzłotowego kursu :)))
7k po 24gr i 2K po 2.37gr.
Żałuję że nie wziąłem dwa razy tyle. Spekulacyjnie 50%można wyciągnąć. A czy będzie z tego coś więcej? Gładki póki co pokazuje że nie ale kto wie.
Akcje Fluida docelowo są wyceniane na ponad 2 zł. To oczywiście może potrwać, ale perspektywy są optymistyczne. Wszystko zależy od realizacji kontraktów oraz dochodów z nich.
Dnia 2019-09-09 o godz. 13:46 ~rem napisał(a): > Akcje Fluida docelowo są wyceniane na ponad 2 zł. To oczywiście może potrwać, ale perspektywy są optymistyczne. Wszystko zależy od realizacji kontraktów oraz dochodów z nich.
Dnia 2019-09-09 o godz. 11:21 ~tom napisał(a): > Dnia 2019-09-09 o godz. 11:10 ~tom napisał(a): > > Dnia 2019-09-09 o godz. 11:02 ~src napisał(a): > > > Po 24 po odwieszeniu. Zobaczymy czy ruletka przyniesie zysk. Więcej tu nie wkladam > > > > A mógłbyś moją resztówke za 0,23 łyknąć? > > Dziękuję Panowie za udane dzisiejsze transakcje i życzę wam kilkuzłotowego kursu :)))
Porządny z ciebie gość, widać że to były szczere życzenia, bo powoli może się ziszczą….
Może i kupię a póki co kaska się mnoży na f51 :) wolę tam pakować większy kesz bo tu ryzyko spore i w razie czego minus będzie szybki a tam płynność i trend is your friend.
Ale życzę powodzenia. Gamedev póki co lepsza branża. Plg może da zarobić ale trzeba cierpliwości.
- rosnące z roku na rok zyski - co roku dywidenda - bardzo tania spółka nominalnie - niski FF wiec pewnie bedzie ostre bicie na kursie - WYKRES nie kłamie = TREND ROSNĄCY !!!