Motocyklowym Rider miejsce w rankingu miejsce 5 a TS2 441! Jeśli to jest rok pod znakiem TS2 to o czym tu mowa. Jeszcze nie ma jesieni a ubrany jestem jak na zimę... naiwnie uwierzyłem tym dwóm nierobą od odgrzewanych kotletów
emocje to najgorszy doradca na giełdzie do tego na kapitał spekulacyjny działają jak krew na rekina .. im więcej skrajnych emocji tym większa możliwość zysku .. obserwuj emocje wiele mogą Ci podpowiedzieć ale staraj sie im nie ulegać .. :) :) we wszystkich systemach jakie opracowano do gry najsłabszym ogniwem jest człowiek który często podejmuje decyzje pod wpływem emocji
Dnia 2019-09-08 o godz. 17:23 ~Siły napisał(a): > Motocyklowym Rider miejsce w rankingu miejsce 5 a TS2 441! Jeśli to jest rok pod znakiem TS2 to o czym tu mowa. Jeszcze nie ma jesieni a ubrany jestem jak na zimę... naiwnie uwierzyłem tym dwóm nierobą od odgrzewanych kotletów
TS2 jest we wczesnym dostępie i może dlatego nie ma wsparcia na tą chwilę.Z tego co piszą na steam to premiera przewidziana jest na grudzień. Jeżeli nerwy Ci puszczają to zwykle są dwa wyjścia.Zrezygnuj z giełdy albo trać dalej z nadzieją,że w końcu nauczysz się panować nad emocjami. Kolejna sprawa to jak pisze Duch trzeba mieć plan.Jedni jak np Japan biegają za Trigonem i doszukują się schematów na wykresie ,a inni jak Bart wolą fundamenty spółki licząc ,że w końcu "ulica" zauważy spółkę. Szklana kula mi mówi,że druga połowa września będzie mocno udana,zobaczymy.