Co wy tak macie z tym walnym. Na ostatnim walnym (które przecież dopiero co było) NIC nie uchwalili. A teraz jak uchwalą rewidenta i jeszcze się KNF włączy, to nam zrobią powtórkę z Krezusa.
Kani już nic nie uratuje. CBA będzie prowadziło śledztwo i mam nadzieję że skończy się wyrokami dla tych kto maczał palce w wyprowadzaniu setek milionów ze spółki zarówno po stronie Kani jak i Alioru. Przy okazji, dziwnym wydaje się udział Alioru także w kredytowaniu Onico. Czy przypadkiem ci sami ludzie nie maczali palców z kredytowaniem Onico a potem z wypowiedzeniem kredytów i faktoringów? Takie wypowiedzenie rozkłada na łopatki każdą spółkę. Dziwnym przypadkiem Alior pojawia się tam gdzie spółki są na skraju bankructwa.
A trolle naganiają na Kanie itd.Żeby inwestorów na pal nabić i stracili wszystko.Nie mają komu sprzedać i teraz latają po spółkach.Tam dawno powinno być CBŚ bo jak można prowadzić biznes i tyle milionów znika bo firma nie płaci?No nie kasa była wyprowadzona a teraz do pierdla .
I jeszcze wierzyli w to, że ten sam zarząd co brał udział w wyprowadzaniu kasy złoży jakiś plan restrukturyzacji spółki, a jakcyś inwestorzy (najpierw ze Szwajcarii, potem Tarczyński i jaszcze inni) czekają w kolejce żeby dać swoją kasę na uratowanie Kani. :))))
Kania normalnie funkcjonuje mieszkam obok niego dopiero co postawil duzy nowy sklep w zorach w strefie wolnoclowej w sąsiedztwie duzych zakladow przemyslowych normalnie wszystko pracuje tylko takie trole jak wy siejecie fermemty
Funkcjonuje? Czy my mówimy o tej samej spółce. Na stawianiu sklepów zarabia Dino. Kania zarabia na produkcji wędlin. Niezły z ciebie inwestor skoro nie wiesz że paru miesięcy produkcja w Kani jest wstrzymana, a załoga zwolniona.
A ktoś ci coś na giełdzie kiedykolwiek gwarantował? Tu dlatego może być ogromny zysk jak i 100% strata. A decyzja o podjęciu ryzyka zleży indywidualnie do każdego z nas. Ja osobiści za część kapitału wszedłem i traktuję to jak los na loterię.