mozna sie spytac z jakiej zapomogi pan sie aktualnie utrzymuje? mozemy zorganizowac jakas zbiorke? musimy znac tylko rodzaj dolegliwosci panie dd cos tam
Sygnalisci juz sa 9.48 pan 99 i pan jedynka.Gra sie toczy raczej o niedopuszczenie do wzrostow.45 jest tym poziomem,ktory maja trzymac.Chetnie sie pomyle
47.50 jak na razie tyle daja..moze dla kosmetyki ktos podfryzuje zamkniecie.Mogliby (ale skad te komunikaty brac? tyle tego juz bylo) zakomunkowac jakas piekna wspolprace z np. 007 w poniedzialek mialbym przyjemny urlop.
O ile sie nie myle pojawili sie sygnalisci i bedzie lomotanina..tyle ,ze to bez znaczenia chyba ,ze ktos serio zadowala sie groszami w krotkim terminie...tego to juz w ogole nie rozumie
Do SWISS - "Sygnaliści" mówisz ? Wierzę w tą spółkę i na pewno będę chciał w niej być. Natomiast dzisiaj sygnały masz dwa - przegrzane wskaźniki (rynek wykupiony) i jutrzejszy dzień (TSUE). Co będzie - nie wiem - ale myślę, że odkupię taniej.... P.S. Teraz skupię się na bankach - dwóch bankach..może być okazja
Hehe trafilem znowu w punkt.Wg moich niewzruszonych zasad jednak ,ze rozstrzyga srednia ,a ta wynosi 57.6771 ,gora powinni byc dzis kupujacy.Ogolnie polski rynek jednak jest w czarnej d. Ta branza akurat nalezy do niewielu,ktorych to specjalnie nie dotknie
Ja kupilem dla zaokraglenia o 17.04 ciut,ciut 150 po 51 a potem zauwazylem ,ze te 150 mialo mi zaokraglic Selvite hehe.A tu do zaokraglenia potrzebuje jakies 400 z hakiem :)) jutro moze sie lac ostro krew .Zobacze czy warto kupowac.Jednak dzisiejsza srednia byla mimo wszystko powyzej 55 przy ogromniastych obrotach ,totez tam upatruje ( kiedys nie wiem ?) stosunkowo szybko powrotu.Zasadniczo jestem na long i w ogole nie kulkuje bo trafic w punkt jest niemozliwe.Dokupienie jednak jakichs 500 papierow robi mi ulamek sredniej stad mozna sie pokusic przy ewentualnej zwale.