Dnia 2019-09-05 o godz. 11:45 ~wiemy napisał(a): > Żal tylko naiwniaków permanentnie oszukiwanych przez takie ''autorytety ''jak tygrys myszowaty osobiście zainteresowany spółką czy kristoffers 58
No tak bo Zakład produkuje 16.000 ton biowęgla rocznie a kontrakty w Indonezji są już realizowane.
Dnia 2019-09-05 o godz. 11:50 ~westors napisał(a): > bredzisz jak zwykle
Ja bredzę, a kasa z Indonezji już na kontach, Zakład produkuje biowęgiel pełną parą, a komornik to tylko na postrach żeby leszczy z akcji trzepać. A prezes wywala akcje by dać kupić tanio innym :)))) Halo !!! nie pijcie już tego :))))
ale przyznałeś(łaś) że jesteś sfrustrowany(na) frustraci w emocjach podejmują złe decyzje ale z tym 99 % zdecydowanie przesada ja bym te proporcje odwróciła
Dnia 2019-09-05 o godz. 14:30 ~myszka_agresorka napisał(a): > ale przyznałeś(łaś) że jesteś sfrustrowany(na) > frustraci w emocjach podejmują złe decyzje > ale z tym 99 % zdecydowanie przesada ja bym te proporcje odwróciła
Jasne, dlatego komornik za tydzień wchodzi na teren tej cudownej firmy :))))
Umowy i kontrakty w spółce są konsekwentnie realizowane. Pomimo totalnej nagonce wrogiej Fluidowi grupie latryniarzy z nijakim myszowatym na czele rynek.w odpowiednim czasie zareaguje pozytywnie