Rysiu - tak na spokojnie to popatrz tak jak ja kupiłem 2 sierpnia na końcu sesji ( w dogrywce ) 3 K akcji po 3 zł to wtedy był jeden z największych w historii obrotów na ONICO volumenowych - 82 K volumenu po PIĘCIU dniach 7 sierpnia volumen 92 K i cena 10,5 na zamknięcie sesji !!! czy ktoś o zdrowych zmysłach co kupił 2 sierpnia i po 5 dniach miał 300% zysku nie wywalił ich ? moim zdaniem TAK - zostawiając sobie trochę w kieszeni na wypadek pozytywnego scenariusza później obroty były PONIŻEJ 10 K volumenu dziennie do wczoraj kiedy strzeliły na 12 K - to zstanów się co to może znaczyć ? wg. mnie kolarstwa tu nie ma tylko jakiś GRUBAS wysypuje akcje jak wychodzą powyżej 6 PLN. tak żeby księgowo nie wyjść ze stratą . Co to może oznaczać ? jak dla mnie inside jakiś wie że trzeba się pozbywać po takiej cenie.
Na forach każdej spółki znajdą się jakieś barany , które nie mając papierków beczą i beczą , nie podając przy tym żadnych argumentów , spada , uciekać ..... itd , świrują i robią z siebie debili ... ale są nieznani innym forumowiczom i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!
Jak nie jeszcze dzisiaj o godzinie 15:00, to już od najbliższego poniedziałku, tj. 09. Września 2019 roku będzie znów mocno rosło po kilkadziesiąt procent dziennie.
Zbliża się chwila odkupienia firmy, a łatwiej przejąć skupując z rynku większościowy pakiet akcji, wówczas ma się większy wpływ na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy i można decydować o losach firmy.
Tak to widzę. W przyszłym tygodniu może dojdziemy do 15 złotych, bo ewidentnie ktoś gruby tu skupuje, zbiera ile dają, a robi tylko krótkie przerwy na zdrową korektę w locie.
Potencjał tu jest przeolbrzymi, bo te same akcje kosztowały nie tak dawno aż nawet 196,18 złotego za jedną tylko sztukę.
Ta obecna cena 8,30 złotego, to wręcz marzenie, by kupić tanio, a sprzedać o wiele drożej, nawet po 100 złotych, nie mówię już by doszło do tych 196, 18 złotych, bo na to dłużej poczekamy !!!! :-)
Kto jeszcze teraz tu marudzi, wątpi, narzeka, psioczy, "czarnowidzi" to albo niestety nierozgarnięty, albo niedoinformowany.
Przecież na giełdzie zarabia się na okazjach, a co to tutaj jest innego, jak właśnie nie okazja????!!!! :-)
A lepiej brać teraz po 8, 30 złotego, niż w przyszłym tygodniu o wiele wyżej i nie będzie żadnego "zmiłuj się i proszę sprzedaj taniej" ! !
Tu sentymentów nie ma------------tu są tylko twarde prawa rynku------------popytu i podaży, a wraz z nimi kształtuje się cena w silnym trendzie wzrostowym. link