• Chciałbym tu wejść ... Autor: ~toktok [78.133.203.*]
    Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić dlaczego spółka jest na fixach i ile czasu może zająć podjęcie decyzji przez KNF odnośnie zgody na przejęcie przez Eneris?

• Re: Chciałbym tu wejść ... Autor: ~CapitanNemo [188.147.109.*]
    Jeśli nie wiesz takich rzeczy, to znaczy że jesteś początkujący. Nie wchodź w takie spółki do póki nie nabierzesz doświadczenia. Chyba że chcesz się bawić małymi kwotami których ewentualną stratę jesteś w stanie bezboleśnie zaakceptować.
    Na takich spółkach mogą być szybkie i duże zarówno zyski jak i straty. I nigdy nie zgadniesz kiedy co nastąpi.
  • Re: Chciałbym tu wejść ... Autor: ~Rysiek [188.146.97.*]
    Ze swojej strony dodam by tu kupić należy ustawiać głównie zlecenia pkc , tylko one przynoszą porzadany rezultat i tak jak capitan prawi większe ryzyko to i większy zysk a powinno być naprawdę grubo.
  • Re: Chciałbym tu wejść ... Autor: ~Zbik07 [31.60.28.*]
    Tu do decyzji będzie 20 wszystko poukładane a potem
  • Re: Chciałbym tu wejść ... Autor: ~toktok [78.133.203.*]
    Dzięki za odpowiedź, początkujący nie jestem ale doświadczenia wielkiego też nie mam. Wyszedłem z GNB i szukam na szybko spółki dla częsci portfela. Analizując ONC po prostu decyzja o wejściu jest coraz bliżej i część informacji szukam sam jak również wrzucam pytanie na forum, gdzie mogę zaoszczędzić czas stąd ten temat. Pzdr.
  • Re: Chciałbym tu wejść ... Autor: ~Rysiek [188.146.97.*]
    Ja przeszedłem z unimotu i jestem bardzo zadowolony. Jak jesteś na gnb i idea to przypomnij sobie jak kurs tam lecial na info o inwestorze a tu mamy konkrety eneris złożyła wniosek o przejęcie spółki a decyzja uokik zapewne do kilku dni.
  • Re: Chciałbym tu wejść ... Autor: ~nikt [94.254.160.*]
    Powodów jest wiele - od wniosku o upadłość, po stratę pracowników, klientów i brak działalności od lipca. Co się tyczy decyzji to jest wydawana przez UOKiK i nie ma konkretnego czasu na jej wydanie
  • Re: Chciałbym tu wejść ... Autor: ~toktok [78.133.203.*]
    Dzięki za wyjasnienie!
[x]
ONICO 0,83% 12,10 2025-10-31 15:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.