• Blokada bez wpływu na działalność, powrót na 36zł Autor: rpg [31.11.128.*]
    "Nie gromadzimy danych wrażliwych – nie mamy danych demograficznych, bio użytkowników, zainteresowań, danych geolokalizacyjnych. Nie tworzymy profili osobowych użytkowników. Innymi słowy, jesteśmy wyszukiwarką wzmianek o firmach i markach, a nie ludzi [...] Nie mamy do tej pory jakichkolwiek sygnałów, by brak danych z tych serwisów miał istotny wpływ na nasz biznes. Jeśli takie okoliczności zaobserwujemy, niezwłocznie będziemy o tym informować w trybie przepisowym"  - Michał Sadowski
    źródło:
    link 

Dziś kurs już powyżej 32zł , ktoś już zaczął zbierać. Wkrótce pewnie pojawi się informacja o odblokowaniu kont i wtedy będzie trudno wejść na tych poziomach. Czekamy na powrót w okolize 36zł.

- To są wyłącznie moje spostrzeżenia, proszę nie kierować się nimi podczas swojej decyzji odnośnie kupienia czy sprzedaży akcji.
  • Re: Blokada bez wpływu na działalność, powrót na 36zł Autor: ~no_ciekawe [77.59.229.*]
    Jak bez wplywu na dzialalnosc, jak poblokowali im API i program nie dziala.
    Ktos tu sie mija z prawda.
  • Re: Blokada bez wpływu na działalność, powrót na 36zł Autor: rpg [31.11.128.*]
    Dnia 2019-09-04 o godz. 11:31 ~no_ciekawe napisał(a):
    > Jak bez wplywu na dzialalnosc, jak poblokowali im API i program nie dziala.
    > > Ktos tu sie mija z prawda.
    - Czy jesteś klientem brand24.pl , że masz takie informacje? Coś ci nie działa w ich usługach? Myślę, że takie rzeczy należy zgłaszać do nich. Póki co jakoś brak burzy ze strony klientów na kontach twittera prezesa czy brand24 a wydaje mi się, że powinno tam być już sporo wkurzonych osób płacących za usługę.
    Ta cisza dziś i powolne skupowanie jest zastanawiające.
  • Re: Blokada bez wpływu na działalność, powrót na 36zł Autor: ~cC [37.248.154.*]
    Ale tak jak ktos juz napisal, na b24 nie pokazuja sie juz dane z fb czy instagrama, w zakladce "social" pozostal juz tylko YT.
  • Re: Blokada bez wpływu na działalność, powrót na 36zł Autor: rpg [31.11.128.*]
    Zastanawiam się tylko nad tym czy to ma aż takie przełożenie na cały biznes firmy. Gdyby tak było to dziś mielibyśmy kolejne -20% a nie +5% Chyba, ze to korekta przed kolejnymi spadkami?
  • Re: Blokada bez wpływu na działalność, powrót na 36zł Autor: ~no_ciekawe [77.59.229.*]
    no tez mnie to zastanawia, ale wydaje mi sie ze masa klientow B24 to wlasnie ludzie ktorzy uzywaja tego narzedzia tylko ze wzgledu na funkcjonalnosci monitorowania FB i Instagrama, bo tam jakby nie patrzec odbywa sie najwieksza czesc ruchu i tresci marketingowej.
    Byc moze wytlumaczenie prezesa i skupienie sie na jego osobistej stracie bylo wystarczajace. Papier i tak w wiekszosci jest w silnych rekach, a nawet ten spadek wywolany byl przez symboliczny obrot. Nie wiem naprawde i chcialbym wiedziec wiecej, ale wydaje mi sie ze tam w firmie musi byc teraz niezly pozar.
  • Re: Blokada bez wpływu na działalność, powrót na 36zł Autor: ~RR [79.188.31.*]
    Nie maaz kolejnych spadkow bo wiekszosc nie ma pojecia jak dziala ich narzedzie lacznie z doradcami licencjonowanymi... wszyscy spekuluja gadaja itp a wystarczy znac realia s te sa takie ze na fb jest najwiecej dyskusji itp wyobraz sobie co zrobi klient ktory do tej pory w zakladce zrodla zawsze widzial na pierwszym miescu fb z iloscia wzmianek co najmniej 10 wieksza niz kolejne medium... i raptem z dnia na dzien nie ma juz tego medium... jak sie bedzie czul? Czy nie odniesie wrazenia ze stracil duza czesc funkcjonalnosci? A jak sie tak poczuje to co sie stanie? W mojej ocenie jak nie zalatwia tego pozytywnie przed koncem wrzesnia to beda miec kilkadziesiat procent churn! Wyniki przez to dramatycznie spadna i tez nie wiadomo czy wogole knf im klepnie prospekt...a na ten moment nawet prezes nie wie co bedzie dalej bo jak twierdzi nie zna nawet powodow blokady... zatem odblokowanie api przez fb stoi pod znakiem zapytania a co za tym ryzyko spolki jest mega duze...a ryzyko to zmiennosc kursu o kilkanascie procent nawet w ciagu dnia...
    dokladnie to, a poza tym cala ta sytuacja, nawet jesli skonczy sie pozytywnie pokazuje tak naprawde jak bardzo kruchy jest to biznes. Niestety, szkoda bo bardzo im dopinguje, ale tak naprawde istnienie bardzo duzej czesci tej spolki jest zalezne od widzimisie pewnego rudego zyda.
  • Re: Blokada bez wpływu na działalność, powrót na 36zł Autor: ~anal_i_tyk [89.149.172.*]
    Spokojnie ziomek, zaraz będziesz miał swoją czerwień dziś a nie +5% o których wspominasz...
  • Re: Blokada bez wpływu na działalność, powrót na 36zł Autor: ~PP [95.143.241.*]
    Wszystkim zastanawiającym się nad wartością jaką to narzędzie daje poza danymi z Facebooka zachęcam do przeczytania tej publikacji: link  ;)
  • Re: Blokada bez wpływu na działalność, powrót na 36zł Autor: ~Eleonor [89.64.36.*]
    Wolumen ~200 tys. to jest zbieranie? Nie sądzę.

Prezes i tak Wam powie, że to nie ma wpływu, ale niestety - wycena to wycena. Dla mnie ta firma nie ma większej wartości niż 5-10 mln.
  • Re: Blokada bez wpływu na działalność, powrót na 36zł Autor: ~Eleonor [89.64.36.*]
    Old Chinese saying: Don't count your chickens before Nasdaq session is closed...

Gdzie to 36 złotych?
    Dnia 2019-09-04 o godz. 14:52 ~Eleonor napisał(a):
    > Old Chinese saying: Don't count your chickens before Nasdaq session is closed...
    >
    > Gdzie to 36 złotych?
    Póki co nie ma, nie udało się. No ale zakup przy 29 i sprzedaż lekko powyżej 32 jest póki co ok dla mnie. Poczekam teraz z boku i będę obserwował czy znów wejść na krótko czy zadowolić się tym jednym kółkiem i już nie wracać :)
    pozdrawiam

• Re: Forum bez wpływu na poziom kursu, powrót do realnych wycen -> 10mln Autor: ~iss [83.8.223.*]
    jw
[x]
BRAND24 -0,34% 58,00 2025-12-03 15:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.