Dnia 2019-09-03 o godz. 12:01 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Dowcipnyś tygrysie ''przyjacielu mojej kozy''
Ups, zoofila nikt ze mnie na tym forum jeszcze nie robił ... Widać okrutną desperację powieszonego na haku że posuwa się do takich pomówień ... Pieniądze i tak już utopiłeś, to po co jeszcze robić z siebie ostatnią szmatę?
> a ty co robisz od dłuższego czasu i z jakich powodów ?
Masz mnie. Faktycznie - od czterech lat z okładem tylko "pomawiam" spółkę Fluid i jej prezesa Jana Gładkiego. A przecież ta firma to prawdziwa przeperła, zaś sędziszowski geniusz- innowator (na skalę światową) to wzór uczciwości i cnót wszelakich:-)
''a przecież ta firma to prawdziwa przeperła'' przecież ty sam chyba wiesz Nie WIEM czy to ''innowator i wzór uczciwości i cnót wszelakich'' natomiast wiem i chyba ty też, że technologia jest bardzo perspektywiczna i ''na czasie'
Dnia 2019-09-03 o godz. 14:04 ~swój napisał(a): > ''a przecież ta firma to prawdziwa przeperła'' > przecież ty sam chyba wiesz > Nie WIEM czy to ''innowator i wzór uczciwości i cnót wszelakich'' natomiast wiem i chyba ty też, że technologia jest bardzo perspektywiczna i ''na czasie'
> przecież ty sam chyba wiesz > Nie WIEM czy to ''innowator i wzór uczciwości i cnót wszelakich'' natomiast wiem i chyba ty też, że technologia jest bardzo perspektywiczna i ''na czasie'
Skąd ty tą wiedzę czerpiesz? Bo wygląda na to, że krynicą mądrości stała się dla Ciebie strona domowa Fluid-a. A sprawoozdania finansowe są w swojej wymowie brutalne - linia uwęglania Gładkiego potrafi tylko ładnie pozować do zdjęć, produkować biowęgla (w trybie ciągłym, o wymaganej przez odbiorców jakości) nie jest w stanie. Co oczywiście nie przeszkadza Gładkiemu przyodziewać się w piórka genialnego innowatora, a bezkrytycznym leszczom łykać wciskany przez niego kit. Więc z tym swoim "ty chyba też" do nnie nie wyjeżdżaj - wystarczy że jeden z nas robi na forum za ciołka.
Dnia 2019-09-04 o godz. 13:32 ~myszka_agresorka napisał(a): > no i gdzie te licytacje no gdzie ? > Chętnie kupiłabym taki zakładzik (:(:(:
Na razie części ruchome. Nieruchomości jak się zdarzy że obligacje nie będą wykupione. No i nie pamiętam dokładnie kiedy mija opcja wykupu tych 5 mln akcji za 1,20. Nie w przyszłym roku?
Dnia 2019-09-04 o godz. 14:16 ~inwest napisał(a): > Co wy znowu o tych licytacjach jak jeszcze ani jedna się skutecznie nie odbyła > wierzycielom chyba nie po drodze z licytacjami
Takiemu wierzycielowi jak ZUS wszystko jedno byle trochę kasy szarpnąć. Perełka póki co roluje obligi. Ale do czasu.
Dnia 2019-09-04 o godz. 14:20 ~inwest napisał(a): > do czasu podpisania skutecznie pierwszego kontraktu
Podpisałbyś kontrakt z bankrutem któremu komornik licytuje jakąś przyczepę? Znaczy wyłożył na tą kasę - bo tej nikt nie chce wyłozyć od roku. Taka firma EKO-EMA też się nie kwapi a też rok minął. Ta linia udowodniła że może pracować 24h 7 dni w tygodniu? Bo firma BD coś cienko przędzie.
wyłożyłbym i tym się różnimy ale przynajmniej bez szamba labrygi latryny itp Dług to problem wierzycieli a projekt prędzej czy póżniej się zrealizuje (:
Dnia 2019-09-04 o godz. 14:33 ~inwest napisał(a): > wyłożyłbym i tym się różnimy ale przynajmniej bez szamba labrygi latryny itp > Dług to problem wierzycieli a projekt prędzej czy póżniej się zrealizuje (:
To wspomóż perełkę i kup trochę obligacji skoro uważasz że się prędzej czy później zrealizuje. A to że dług to wyłącznie problem wierzycieli to jedynie życzeniowe podejście. Że co nam zrobicie haha jak nic nie mamy?