Ty, złodzieju cudzych nicków, lepiej idź na forum Kani naganiać na wzrosty bo twoje śmieciowe papierki zaraz będą na dolnych widłach. Spróbuj teraz pisać pod moim nickiem trollu.
Wy naganiacze na spadki już dawno postawili, tylko ciągle siedzicie na forum Onico bo oczywiście nie wierzycie w to co wypisujecie o tej spółce i dobrze wiecie że będzie inaczej niż tu piszecie
Stawiaj co chcesz .My mamy akcje i czekamy na rozwój sytuacji.Ty patrz dalej lub idź na inną perełkę.Ja natomiast będę tu czerpał zyski za jakiś czas.Hehehe
Jeszcze tydzień temu wieszczyliście że będzie 2 zł, a niektórzy nawet marzyli o groszówkach. Dziś widzę że marzycie już o 3 zł. Za kilka dni będziecie marzyć o kupnie po 5 zł. Choć w rzeczywistości nawet dziś po 5 zł za wiele się nie kupi.
Jaka przyszłość? Jak się uda uniknąć likwidacji/upadłości, to i tak handel będzie mocno ograniczony. A jak się nie uda, to kurs się zatrzyma na 1 gr. A na razie spółka nie prowadzi działalności od lipca i nie wiadomo kiedy zacznie
A kto będzie sprzedawał po 3 zł.Ja sprzedam po 40-50 zł a mam dużooo.Poczekam sobie.Tu akcji jak na lekarstwo.Ja już to czuję w nosie jak tu wszystko jest poukładane.Kto chce zarobić niech kupuje a zarobi i to nie mało.Turczyn za darmo spółki nie odda i każdy o tym klimaty wie.Chcieli go wyrolować to pokazał sierodkowy palec .Dla myśłących .