• Czy działamy? Pytanie Autor: ~Znudzony [188.146.35.*]
    Mamy ok 16 do 17% licze że jak faktycznie się rozpedzimy i zalozlymy to porozunienie tlcjedzcse paru dołączy. Dla Was i dla mnie czy warto. Patrząc tu nic się nie dzieje na FB już nawet żadne aktualności sqtera nie ma. Prokurator się zaoferował że pociągnie historię od 20 %. Może się ugnie parę %. Dalej przy wstąpieniu do porozumienia i jego zakładaniu jest potrzebne świadectwo depozytowe które blokuje troszkę akcje w razie chęci sprzedaży. Osobiście uważam że też warto się skumac. Będą koszty w razie czego walnego zgromadzenia itd. Ale może za chwile nie będzie czego zbierac. Proszę akcjonariuszy o merytoryczną dyskusję czy cos robimy czy czekamy?
  • Re: Czy działamy? Pytanie Autor: ~kolo [93.157.118.*]
    Wywaliłem juz ze stratą ale bede wam kibicowął żebyście uwalili tą kłamliwa bale.
  • Re: Czy działamy? Pytanie Autor: ~marek [212.180.226.*]
    Uwazam, że trzeba działać. Za kadencji tej smiesznej pani prezes kurs poleciał na dno i nic nei wskazuje, że to się zmieni. Jak można taką osobę usadzić w fotelu prezesa... to własnie nasza polska przedsiębiorczość.
  • Re: Czy działamy? Pytanie Autor: ~Fanpan [178.235.180.*]
    Jestem za - działamy
  • Re: Czy działamy? Pytanie Autor: ~Marian [5.173.44.*]
    Ja za, działamy
  • Re: Czy działamy? Pytanie Autor: ~drucik [46.134.13.*]
    Jestem za
  • Re: Czy działamy? Pytanie Autor: ~prokurator [95.160.159.*]
    Dnia 2019-08-30 o godz. 22:51 ~Znudzony napisał(a):
    > Mamy ok 16 do 17% licze że jak faktycznie się rozpedzimy i zalozlymy to porozunienie tlcjedzcse paru dołączy. Dla Was i dla mnie czy warto. Patrząc tu nic się nie dzieje na FB już nawet żadne aktualności sqtera nie ma. Prokurator się zaoferował że pociągnie historię od 20 %. Może się ugnie parę %. Dalej przy wstąpieniu do porozumienia i jego zakładaniu jest potrzebne świadectwo depozytowe które blokuje troszkę akcje w razie chęci sprzedaży. Osobiście uważam że też warto się skumac. Będą koszty w razie czego walnego zgromadzenia itd. Ale może za chwile nie będzie czego zbierac. Proszę akcjonariuszy o merytoryczną dyskusję czy cos robimy czy czekamy?

nie ma sensu zakładać stowarzyszenia przy mniejszym procencie niż 20 ponieważ wtedy brak jest legitymacji do zwołania NWZA.
  • Re: Czy działamy? Pytanie Autor: ~erizo [89.75.183.*]
    proszę o jakieś info na priv - co, jak, po co... r2rwaw@gmail.com
  • Re: Czy działamy? Pytanie Autor: ~Znudzony [188.146.235.*]
    A chciałbyś wejść? Podstawowe pytanie niestety ile masz akcji bo nam żeby coś robić brakuje jakieś 4%
  • Re: Czy działamy? Pytanie Autor: ~erizo [89.75.183.*]
    wystarczy by zacząć działać - kontaktujmy się na priv
  • Re: Czy działamy? Pytanie Autor: ~up [185.135.2.*]
    A co można zrobić nie mając 20%?
[x]
ONE2TRIBE -0,78% 0,26 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.