Ta spółka wygląda dla mnie ciekawie. Zaraz po Jujubee to tu widzę największą możliwość zarobku w granicach 200-300% w ciągu roku. Ale niech się jeszcze trochę zwali bym wszedł taniej. W sumie to najchętniej wpakowałbym wszystko w jujubee. Ale muszę gdzieś jeszcze wejść by nie mieć wszystkiego w jednej spółce. A ze jestem kolekcjonerem gniotów tzn. perełek. To mam tą spółkę na oku.
obrót 207 szt .. ale minimum obrotu nie pobili :) :) :) najczęściej po tak du..._tym obrocie TBL notował zjazd zobaczymy czy tradycji stanie się zadość .... czy może dla odmiany będzie w drugą stronę ..
a tak ładnie BAH na TKO wyglądał - 37 % juz koszyk miałbym pełny ..:) :) :) i popsuli jak zawsze w ostatnich 10 sekundach czyli standardowo :) :)
Wszystkich inwestorów T-Bull ostrzegam, ilekroć zobaczycie na swojej spółce użytkowników vacarius lub muaddibb to pilnujcie swoich pieniędzy. Niestety ciąży na nich klątwa i czego nie kupują to zaraz spada. Im bardziej ich posty nacechowane są tym jak dużo tutaj zarobią, jak pewni są spółki, a do tego doradzają co ma robić zarząd to kurs osiąga nowe minima, zawsze!
Dnia 2019-09-03 o godz. 21:34 yhm napisał(a): > Wszystkich inwestorów T-Bull ostrzegam, ilekroć zobaczycie na swojej spółce użytkowników vacarius lub muaddibb to pilnujcie swoich pieniędzy. Niestety ciąży na nich klątwa i czego nie kupują to zaraz spada. Im bardziej ich posty nacechowane są tym jak dużo tutaj zarobią, jak pewni są spółki, a do tego doradzają co ma robić zarząd to kurs osiąga nowe minima, zawsze!
Mają szczęście boja tu tylko na kółeczko kupuje. Dopóki nie zarobie na Jujubee 500% to nie wejdę na stałe gdzie indziej.